Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » FRANÇA » ALSÀCIA I SELVA NEGRA

ALSÀCIA I SELVA NEGRA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Descobriu les regions d'Alsàcia i la Selva Negra. Coneixerem les ciutats d'Estrasburg i Freiburg, capitals d'aquestes dues regions, a més de visitar un camp de concentració i la bonica població de Colmar. També coneixerem la vida a la Selva Negra de la ma de l'Ecomuseu de Vogtsbauernhof i acabarem el viatge a l'espectacular EuropaPark, el segon parc d'atraccions més visitat a Europa.

 

Primer dia: Escola - Estrasburg (nit en ruta)

Trobada a l’escola a mitja tarda i sortida en autocar cap a França. Parada per sopar en una area de servei habilitada amb picnic (sopar no inclòs, es recomana portar entrepà de casa).  Es farà nit en ruta parant cada 2-3 hores per estirar les cames i anar al lavabo.

 

Segon dia: Estrasburg

Després de passar la nit a dalt de l’autocar, arribarem a primera hora del matí a Estrasburg i l’autocar ens deixarà a la zona del Parlament Europeu i Consell d'Europa. Visitarem un dels dos edificis mentre ens expliquen quina funció tenen dins la Unió Europea i veurem un audiovisual explicatiu. En acabat, anirem tot passejant en direcció al centre de la ciutat, passant per espais com el Parc de l’Orangerie, la Biblioteca Nacional i el Palau del Rin, etc. Tindrem temps lliure per dinar al centre i a tarda visitarem el centre d’Estrasburg i els seus atractius. Començarem pel cor de la ciutat, la Catedral, d’estil gòtic radiant, amb la segona torre catedralícia més alta del món. L’entorn que envolta la Catedral és perfecte per donar una volta. Hi destaquen diversos edificis antics molt ben conservats com la Maison Kammerzell o la Farmàcia del Cérvol. El Palais de Rohan, antic palau dels bisbes, també és un dels punts d’interès destacats. No podem deixar de visitar la Petite France, antic barri de pescadors. Podem acabar la visita a la Place Kléber, la més animada de la ciutat i punt de trobada de la gent local. Acabat el dia, anirem a sopar i l’autocar ens recollirà per anar fins a l’hotel per instal·lar-nos i descansar.

 

Tercer dia: Struthof-Natzweiler - Colmar

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al memorial d’Struthof-Natzweiler, al sud-oest d’Estrasburg. Després d'1h d’autocar, arribarem al nostre destí. Aquest recinte va ser l’únic camp de concentració actiu a França, i va estar en funcionament des del 1941 al 1944, quan les SS van traslladar tots els presoners a Dachau, prop de Munic. A més, va ser el primer camp de concentració que varen alliberar les tropes aliades americanes. Després de la visita, ens dirigirem a Colmar, a l’Alsàcia francesa, on tindrem temps per dinar i visitar la ciutat. El nucli històric d'aquesta ciutat ens ofereix enormes edificis d'estil gòtic alemany, o els pintorescos barris com el Quai de la Poissonerie, le Quartier des Tanneurs o la Petite Venise. Al vespre, tornarem cap a Estrasburg, on soparem i anirem a dormir a l’hotel.

 

Quart dia: Vogtsbauernhof - Triberg - Titisee

Esmorzar i sortida cap a Alemanya amb l'autocar per visitar el museu a l’aire lliure de Vogtsbauernhof, a la població de Gutach. Aquest museu preserva i fa recerca sobre la vida a la Selva Negra. Les seves instal·lacions ens mostraran com es vivia a la Selva Negra antigament, sobretot a les zones rurals. Tot seguit, anirem fins a Triberg, on trobarem les cascades més altes d’Alemanya. Per aquest dia cal portar calçat còmode, ja que farem un passeig d’1h o 1h30 recorrent els encants d’aquest paratge únic a Alemanya. Podrem veure el magnífic salt d’aigua així com diversa fauna i flora típica de la Selva Negra, com els esquirols. En acabat, tindrem temps lliure per dinar. A la tarda, anirem fins al llac de Titisee, considerat el cor de la Selva Negra. Ocupa una superfície de 1,3km2 i te una fondària mitja de 20m. Farem un tour en barca pel llac abans d’anar cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Cinquè dia: Stuttgart - Rottweil/Villingen

 Esmorzarem a l’hotel i sortirem en direcció a Suttgart. Arribarem a aquesta ciutat al nord de la Selva Negra i anirem cap al Mercedes Museum. Aquest museu, inaugurat el 2007 i dins d’un espectacular edifici en forma de trèvol, ens explicarà la història de la famosa marca d’automòbils alemanya, a més de poder veure gran quantitat de models, tant antics com els més moderns, així com de competició, dels vehicles de la marca. En acabat, anirem cap al centre, on tindrem temps per dinar i visitarem el centre de la ciutat. Hi destaquen el Palau Vell i el Palau Nou, els dos a la Schlossplatz, el Castell de Rosenstein, l’Opera Nacional d’Stuttgart o l’església de Sant Joan. Dinarem a Stuttgart i tot baixant cap a la zona de Titisee tindrem l’opció de visitar Rottweil o Vilingen. Rottweil és una petita ciutat fora de la Selva Negra on veurem el contrast de seguida, ja que trobarem carreteres rectes i camps de conreu on canviarem el verd pel groc. El centre d’aquesta població és ple de cases de construcció típica alemanya (fusteria, balcons tancats), combinant-ho amb edificis d’origen medieval on la pedra és la protagonista. Pel que fa a Vilingen, és una ciutat que ens sorprendrà. Passejar pels carrerons del centre històric és la millor manera de descobrir-la. Portes, torres i racons ens trobaran al llarg dels carrers. El seu gran centre històric, avui en dia reconvertit en zona comercial però mantenint l’essència d’històries passades, deixarà que ens perdem entre botigues fins a arribar a la Münsterplatz, que els dies de mercat es transforma en un espai ple de vida i de color. A última hora, tornarem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Sisè dia: Europapark - Freiburg

Esmorzar ben d'hora i recollida de les habitacions. Sortida cap al parc d’atraccions d’Europapark amb l’autocar. Arribats al parc, tindrem tot el dia per gaudir de les seves atraccions dividides en països i regions del món. Des de muntanyes russes a grans nòries, o veient els seus espectacles. Dinar lliure al parc i continuarem gaudint del parc durant la tarda. A les 18h (hora de tancament del parc), agafarem l’autocar i anirem a Freiburg a passar el vespre. Hi destaca la Catedral de Freiburg, l'edifici més imponent de la ciutat, amb el seu campanar en forma de punxa que s’observa des d’arreu. També hi destaquen els dos ajuntaments, el nou i el vell. Les antigues portes de la ciutat o els magatzems històrics també són dignes de veure. A Freiburg tindrem temps per sopar, i sortirem en autocar cap a l'escola. Nit en ruta dalt del bus.

 

Setè dia: Escola

Arribarem a l’escola al migdia, comiats i fi del viatge.

PREU

Temporada única                         435,00 €

 

 Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 7 dies del viatge · 2 nits d'hotel 3*** als voltants d'Strasbourg en règim de mitja pensió · 2 nits en alberg/hotel a la Selva Negra en règim de mitja pensió · Entrada al Parlament Europeu/Consell d'Europa · Entrada al camp de concentració de Struthof-Natzweiler · Entrada a l'Ecomuseu de Vogtsbauernhof · Entrada a les cascades de Triberg · Passeig en barca pel llac Titisee · Entrada al Mercedes Museum d'Stuttgart · Entrada al parc d'atraccions d'EuropaPark · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tothom · Gratuïtats per a professors