Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » VALÈNCIA

VALÈNCIA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

3 dies a València en autocar i pensió completa amb dinars en restaurants. Descobrirem el centre històric de la capital valenciana, la moderna Ciutat de les Arts i les Ciències i les fantàstiques coves de Sant Josep, a la Vall d'Uixó.

 

Dia 1 : Escola – Vall d'Uixó - València

Trobada a primera hora del matí a l’escola i agafarem l’autocar per anar cap a València, de camí pararem a la Vall d’Uixó, concretament a les Coves de Sant Josep. Aquestes coves, d’origen prehistòric, ens ofereixen un recorregut fantàstic en barca pel seu riu subterrani. Veurem grans sales plenes de formacions rocoses com estalactites i estalagmites. Al sortir, tindrem temps lliure per menjar el picnic de casa. Ben dinat agafarem l’autocar per anar cap a València, arribada a la ciutat, instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 2: Ciutat de les Arts i les Ciències

Esmorzar a l’hotel avui anirem cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències on passarem el dia, podem començar la visita anant al Museu Principe Felipe on tindrem la oportunitat de conèixer de manera didàctica i molt interactiva tot el relacionat amb l’evolució de la vida, la ciència i la tecnologia. Sortint del Museu anirem a l’Oceanogràfic, l’aquari més gran d’Europa on trobarem representats els principals ecosistemes marins del planeta, a cada edifici trobarem els següents ambients aquàtics: Mediterrani, Aiguamolls, Tropicals, Oceans, Antàrtic, Àrtic, Illes i Mar Roig i a més, el Delfinari. A mitja visita pararem per dinar en restaurant. A mitja tarda, sortirem per anar a l’Hemisfèric, on podrem gaudir d’una pel·lícula en 3D. Un cop acabi la pel·lícula disposarem de temps lliure per realitzar compres i fer fotos a la zona i després anirem cap a l’hotel, sopar i allotjament. 

 

Dia 3: València– Escola

Esmorzar a l’hotel i avui anirem a visitar el centre de la ciutat, anirem fins al barri del Carme, situat entre dos muralles: la musulmana i la cristiana. Farem un tomb per els seus laberíntics carrers  empedrats rodejats d’edificis medievals, podrem veure diferents palaus, travessar les portes medievals de les Torres Quart i les Torres Serrants i voltar pels racons més singulars, després ens desplaçarem fins a la Plaça de la Mare de Déu on trobarem la Catedral de València, el miquelet, la basílica de la Mare de Déu o l’Almoina. Dinarem a la ciutat i a la tarda agafarem l’autocar per anar cap a l’escola. Arribada i final del viatge.

PREU

Temporada única          259,00 €

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament

Consultar altres opcions. Preus no vàlids en època de Falles

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 3 dies de circuit · 2 nits en hotel 3*** a València ciutat en règim de mitja pensió · 2 dinars en restaurant a València · Entrada a les Coves de Sant Josep · Entrada a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València · Assegurança d'assistència mèdica i responsabiliat civil per a tots · Gratuïtats per a professors