Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » FRANÇA » PARÍS EXPRESS

PARÍS EXPRESS

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

5 dies en autocar per conèixer el París essencial. Des del Louvre a la Tour Eiffel, passejant per Montmartre i els Champs Elysées, i acabant el viatge al Parc d'Eurodisney.

 

Primer dia: Escola – París

Trobada a l’escola a última hora de la tarda (18-19h) i sortida en autocar cap a Paris. Parada per sopar en una area de servei habilitada amb picnic (sopar no inclòs, es recomana portar entrepà de casa).  Es farà nit en ruta parant cada 2-3 hores per estirar les cames i anar al lavabo.

 

Segon dia : Musée du Louvre – Camps Elísis - Torre Eiffel

Arribada a Paris sobre les 10h del matí. L’autocar ens deixarà davant del Museu del Louvre i començarem visitant aquesta pinacoteca amb més de 400.000 obres, entre les quals trobarem la famosa Gioconda, La Llibertat guiant el poble, el Rai de la Medusa, la Venus de Milo, etc., així com una magnifica col·lecció egípcia que no podeu deixar de visitar. Passarem el matí visitant el museu. Al migdia, sortirem del museu i disposarem de temps lliure per fer fotos a l’exterior del Louvre, on destaca la moderna piràmide al bell mig de les 3 ales del museu. Temps lliure per dinar. Tot passejant pels Jardins de les Tuilleries i els Camps Elisis arribarem fins a l’Arc de Triomf, i des d’allà fins a la Torre Eiffel, on pujarem fins al cim. En acabat, i abans d’anar a sopar, farem una volta en barca pel Sena amb el Bateau Mouche. En acabat, ens recollirà l’autocar per anar fins l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Tercer dia: Ille de la Cité - Opera - Montmartre

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar. Arribarem fins l’Ille de la Cité,  on trobarem la Catedral de Notre Dame, destruïda parcialment per l'incendi de 2019. Tot seguit, continuarem cap a la Conciergerie, antiga residencia reial i posteriorment utilitzada com a presó, i la Sainte Chapelle, considerada per molts una de les obres mestres del gòtic. També veurem l’Opera Garnier, la Plaça de la Concòrdia i l’església de la Madelaine. Ben dinat, l’autocar ens portarà a visitar el barri de Montmatre. Ens deixarà als peus del molí més fotografiat del món: el Moulin Rouge. Tot seguit començarem a pujar pels carrers d’aquest pintoresc barri fins arribar a la Basílica del Sagrat Cor, inaugurada l’any 1914, i des d’on podrem admirar les magnífiques vistes que ens ofereix de la ciutat de París. Endinsant-nos més, arribarem fins a la Place du Tertre, on es reuneixen tots els pintors i caricaturistes de la ciutat. Disposarem de temps lliure on podrem aprofitar per degustar una de les famoses creps franceses o comprar regals per casa en una de les nombroses botigues situades al barri. A última hora de la tarda, l’autocar ens recollirà per portar-nos cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Eurodisney – Nit en ruta

Baixarem a esmorzar després de recollir les habitacions i fet les maletes. Tot seguit agafarem l’autocar per anar cap al parc de Disneyland. Passarem el dia al parc, gaudint de les espectaculars atraccions com l’Space Mountain, Pirates del Caribe o espectacles com Peter Pan.  Podrem veure alguns personatges Disney passejant pel Parc i saludar-los. Tindrem el tiquet de dinar inclòs en el preu. A última hora de la tarda, anirem tots a sopar i ben sopat agafem l’autocar per emprendre el viatge de tornada cap casa. Farem nit en ruta parant cada 2-3 hores per descansar.

 

Cinquè dia: París – Escola

Parades per esmorzar i estirar les cames. Arribada a l’escola a mig matí. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREU

Temporada baixa                           344,00 €

Temporada alta                         398,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 5 dies de viatge · 2 nits d'hotel 3*** als voltants de París en règim de mitja pensió · Entrada al Museu del Louvre · Entrada al parc d'Eurodisney · Tiquet dinar a Eurodisney · Assegurança d'assistència mèdica i de responsabilitat civil per tots · Gratuïtats per a professors