Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » REGNE UNIT I IRLANDA » LONDRES + PARIS

LONDRES + PARIS

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Amb aquest viatge de 7 dies en autocar, coneixerem les 2 ciutats més imponents d'Europa: París i Londres. Començarem per una visita express a París per seguir el nostre camí cap a la city de Londres, on gaudirem 3 dies per descobrir la vida que ens ofereix la capital britànica. I de tornada, podrem gaudir del Parc d'Atraccions d'Astérix o de Disneyland París.

 

Primer dia: Escola – Nit en ruta

Trobada a l’escola a mitja tarda per sortir en autocar en direcció a París. Nit en ruta amb parades per sopar i estirar les cames.

 

Segon dia:  París

Arribada a París al matí. L’autocar ens deixarà a la Catedral de Notre Dame, on entrarem per veure aquesta magnífica obra gòtica per dins. Tot seguit, anirem fins al Louvre, per veure l’imponent museu des de fora, i passejarem pels Jardins de les Tuilleries fins a la Place de la Concòrdia. Des d’allà, enfilarem els Camps Elisis, amb les seves espectaculars boutiques i concessionaris de cotxes, fins a arribar a l’Arc de Triomf, un dels símbols de la ciutat. Temps lliure per dinar. Tot seguit, continuarem a peu fins arribar als peus de la Torre Eiffel. Opció de pujar a la torre. En acabat, podem pujar cap a Trocadero per tenir una vista privilegiada de la Torre Eiffel, o passejar pels Camps de Mars fins a arribar a l’edifici dels Invalides o a l’Assemblea Nacional francesa. A l’hora acordada, ens recollirà l’autocar per anar fins a l’hotel. Sopar i allotjament a París.

 

Tercer dia: Paris - Londres

Esmorzar a l’hotel i agafarem l’autocar per anar cap a Londres, passarem el matí en ruta, creuarem l’Eurotunnel que ens portarà fins al Regne unit i arribarem a Londres a l’hora de dinar. Temps lliure per dinar. A la tarda, podrem passejar pel districte del Soho i Leicester Square i els seus teatres. Quan sigui fosc, ens podem acostar a la riba del Tàmesi per veure l'espectacular London Eye o el Big Ben, un dels símbols de la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

 

Quart dia: Londres

Esmorzar a l'hotel i sortida cap a Trafalgar Square, un dels centres neuràlgics de la ciutat i des d'on comencen grans avingudes. Sense adonar-nos-en, entrarem al districte de Westminster, cor polític de Londres, on hi ha les cases del Parlament, la residència del Primer Ministre britànic i també el Big Ben. Dinar lliure i ens acostarem fins al Buckingham Palace a través de Saint James Park. També podem anar fins al barri de Camden Town, bressol de la cultural urbana britànica, o passejar fins al Tower Bridge, símbol de la ciutat de Londres. Al vespre, sopar i allotjament a l'hotel.

 

Cinquè dia: Londres – Paris  

Esmorzar i avui veurem la Catedral de Saint Paul, l'església protestant més antiga i la segona església cristiana més gran del món, només per darrere de Sant Pere del Vaticà. Continuarem la visita fins a l'espectacular Torre de Londres, on guarden les joies de la corona. Tot seguit, dinarem i agafarem l’autocar per emprendre el trajecte cap a Paris. Arribada a la capital de França al vespre, sopar i allotjament a l’hotel.

 

Sisè dia: Parc Astèrix / Disneyland Paris

Esmorzar a l’hotel i anirem al Parc d’atraccions Astèrix. Situat a la localitat de Plailly, molt a prop de París, és un parc temàtic basat amb l’univers d’Asterix. Està dividit en diferents zones. Podrem passejar pel poble d’Astèrix, i descobrir l’Imperi Romà, l’antiga Grècia i un poblat Viking. Entre les seves atraccions destaca la muntanya russa Goudurix amb 7 loopings  o Oziris, a més de 90km/h. Passarem el dia al parc, soparem i ben sopat emprendrem el viatge de tornada a casa. Farem nit en ruta per descansar i estirar les cames. Opció de canviar el Parc Astèrix per Disneyland Paris.

 

Setè dia: Escola

Arribarem a l’escola a mig matí, fi del viatge.

PREU

Temporada única                         583,00 €

 Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 7 dies de circuit · Trajecte a l'Eurotunnel d'anada i tornada · 2 nits d'hotel 3*** als voltants de París en règim de mitja pensió · 2 nits d'hotel 3*** a les portes de Londres en règim de mitja pensió · Entrada al Parc Astèrix + dinar al parc · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tothom · Gratuïtats per a professors