Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » FRANÇA I PAÏSOS BAIXOS

FRANÇA I PAÏSOS BAIXOS

PARIS, BRUSSEL·LES I AMSTERDAM

PARIS, BRUSSEL·LES I AMSTERDAM - Get Away - Viatges

Viatge en autocar de 7 dies recorrent Europa i visitant fins a 3 capitals europees. Començarem per París, continuarem visitant Brussel·les abans d'arribar a Amsterdam, destinació principal del nostre viatge. No deixarem de veure les ciutats medievals d'Utrecht i Bruges abans de tornar cap a casa.

 

Primer dia: Escola – Nit en ruta

Trobada a l’escola a mitja tarda per sortir en autocar en direcció a París. Nit en ruta amb parades per sopar i estirar les cames.

 

Segon dia:  París

Arribada a París al matí. L’autocar ens deixarà a la Catedral de Notre Dame, on entrarem per veure aquesta magnífica obra gòtica per dins. Tot seguit, anirem fins al Louvre, per veure l’imponent museu des de fora, i passejarem pels Jardins de les Tuilleries fins a la Place de la Concòrdia. Des d’allà, enfilarem els Camps Elisis, amb les seves espectaculars boutiques i concessionaris de cotxes, fins a arribar a l’Arc de Triomf, un dels símbols de la ciutat. Temps lliure per dinar. Tot seguit, continuarem a peu fins arribar als peus de la Torre Eiffel. Opció de pujar a la torre. En acabat, podem pujar cap a Trocadero per tenir una vista privilegiada de la Torre Eiffel, o passejar pels Camps de Mars fins a arribar a l’edifici dels Invalides o a l’Assemblea Nacional francesa. A l’hora acordada, ens recollirà l’autocar per anar fins a l’hotel. Sopar i allotjament a París.

 

Tercer dia: París – Brussel·les – Amsterdam

Esmorzar a l’hotel de París i sortida d’hora cap a Amsterdam. A mig matí, pararem a la capital de Bèlgica, Brussel·les, el centre administratiu de la Unió Europea. La Grand Place és visita obligatòria, rodejada per edificis gremials i per l’Ajuntament de Brusel·les. Fent una curta passejada, arribarem fins a un dels símbols de la ciutat, el Manneken Pis. Tindrem temps lliure per dinar. Durant la passejada per Brussel·les, veurem nombrosos murals i frescos representant personatges de còmic nascuts a Bèlgica. A la tarda, sortirem en direcció a Amsterdam. Arribada a l’hotel, instal·lació i sopar.

 

Quart dia: Amsterdam

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar la ciutat d’Amsterdam. Començarem pel centre neuràlgic de la ciutat, i el que dona nom a aquesta, la Plaça de Dam (presa en holandès). Els edificis que la rodegen són impotents, però destaca el Palau Reial, antic Ajuntament d’Amsterdam, utilitzat encara avui per la família reial holandesa, i també la Nieuwe Kerk, l’església nova, d’estil gòtic tardà. Tot seguit anirem fins la Oude Kerk, l’església vella, i edifici més antic de la ciutat. Continuarem caminant fins a arribar a Begijnhof, l’únic pati interior medieval que queda a la ciutat. Al costat, hi trobem la Plaça Spui, on tindrem temps lliure per dinar. Just després anirem al Bloemenmarkt, el mercat de les flors, el més important d’Holanda i un dels llocs més visitats d’Amsterdam. En acabat, passejarem fins a la Casa Museu d’Anne Frank , on entrarem per conèixer la seva història. A l’hora acordada, tornada a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Cinquè dia: Utrecht – Amsterdam

Esmorzar a l’hotel i sortida amb l’autocar per visitar la ciutat d’Utrecht. Aquesta encantadora ciutat d’origen medieval destaca pels seus carrerons, canals i passejos peatonals. Però el que destaca per sobre de tot es la Catedral i la torre de Dom, de més de 110m d’alçada que vigila la ciutat. Es troba a l’encreuament entre altres 4 esglésies: Paulus, Pieter, Jan i Maria. Podrem visitar el Pandhof, el jardí de la Catedral, un dels patis més bonics d’Holanda.  Tindrem temps per fer un passeig pel centre d’aquesta ciutat i temps lliure per dinar. Ben dinat, tornarem cap a Amsterdam, i tot passant ens acostarem a la Casa de Rietveld Schröder. Arribada a Amsterdam i tenim previst conèixer un dels barris més coneguts d’Europa, el Barri Vermell.  Al vespre, tornada a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Sisè dia: Amsterdam – Bruges – Nit en ruta

Esmorzar i sortida ben d’hora cap a la ciutat belga de Bruges. Arribada a l’encantadora Bruges a mig matí. Aquesta ciutat és una de les millors conservades d’origen medieval. Va viure una forta decadència al segle XIX i principis del XX, quan se li va fer una profunda restauració que l’han transformat en la població més visita de Bèlgica per davant de Brussel·les.  Les places de Markt i de Burg competeixen per ser la més bella de la ciutat, les torres de Belfort i de l’església de Nostra Senyora vigilen des de les alçades, i els seus canals ens recordaran l’italiana Venècia. Dinarem a Bruges i hi passarem la tarda. Al vespre, sopar lliure i sortida amb l’autocar cap a casa. Nit en ruta fent les parades pertinents per estirar les cames.

 

Setè dia: Escola

Esmorzar en ruta i matí dalt de l’autocar. Al migdia, arribarem a l’escola. Fi del viatge.

PREU

Temporada única                         466,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 7 dies de viatge · 1 nit d'hotel 3*** a París voltants en règim de mitja pensió · 3 nits d'hotel a Amsterdam o voltants en règim de mitja pensió · Entrada a la Casa d'Ana Frank · Entrada al Rijksmuseum · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors