Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » ASTÚRIES

ASTÚRIES

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

 La regió d'Astúries és rica en cultura i natura. En aquest circuit, descobrirem aquesta comunitat autònoma a través de les seves platges i monuments, valls i muntanyes. Durant aquest viatge podrem gaudir de diferents activitats al Riu Sella que ens permetran posar-nos en forma i divertir-nos amb els nostres companys tot practicant esports d'equip. A més, podrem visitar els típocs pobles del nord d'Espanya així com la ciutat de Gijón, capital d'Astúries.

 

Primer dia: Escola - Pamplona - Astúries

Sortida de l’escola a primera hora del matí direcció a Astúries. De camí, visitarem la ciutat de Pamplona, coneguda mundialment pels seus San Fermines a principis de juliol. A la ciutat, destaquen l’Ajuntament, la Calle Mayor, la Catedral de Santa Maria la Real, etc. Podrem recórrer els carrers per on es fan els encierros. Temps lliure per dinar. En acabat, l’autocar ens portarà cap a l’hotel a Astúries. Sopar i allotjament a l’hotel.

Segon dia: Cangas de Onís (Descens del riu amb Canoa) - Gijón

Esmorzar a l’hotel i ens prepararem per anar cap al riu Sella. Haurem de portar roba de recanvi perquè avui tindrem un descens en canoa pel riu, finalitzada l’activitat anirem cap a Gijón on tindrem temps lliure per dinar. Ben dinat farem una visita a Gijon, podem anar a visitar el barri de Cimadevilla on trobarem el casc antic de la ciutat, el Palau Revillagigedo, Teatre Jovellanos... Temps lliure a Gijón per passejar i realitzar compres i a l’hota acordada anirem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Tercer dia: Barranquisme - Oviedo

Esmorzar a l’hotel i anirem cap a Cangas de Onís on farem una activitat de barranquisme, tindrem monitors experimentats que ens aniran ajudant a fer el recorregut. Al migdia tindrem temps lliure per dinar i a la tarda anirem a visitar la ciutat d'Oviedo. Finalitzada l’activitat trasllat a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Quart dia: Llac de Covadonga

Esmorzar a l’hotel i avui anirem a visitar els llacs de Covadonga. Començarem anant fins a la Santa cova on trobem la tomba del Rey Pelayo i la basílica. Després pujarem fins als llacs de Covadonga, un conjunt de dos llacs (Enol i Ercina) d’origen glacial visitarem els llacs i farem un tomb pel parc nacional dels Pics d’Europa. A la tarda anirem fins a Cangas de Onis situada a la vora del riu Sella, una població famosa per el pont romà i la creu penjant. Finalitzada la visita anirem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Cinquè dia: Bilbao - Escola

Esmorzar i recollida de les habitacions. Sortirem en autocar en direcció a l’escola. De camí, farem parada a Bilbao, capital del País Basc i de la província de Bizkaia. Bilbao destaca per la seva variada arquitectura, sobretot civil. A més de l’espectacular Museu Guggenheim de Frank Gehry, val la pena veure la casa Consistorial, el Palacio Euskalduna, el Palacio Chávarri, els teatres d’Arriaga i Campos Elíseos, o la Univestitat de Deusto. Tindrem temps lliure per conèixer el casc antic de la ciutat basca i fer algunes compres. També disposarem de temps per dinar, i tot seguit, agafarem el bus per sortir cap a casa. Arribada a última hora del vespre a l’escola. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREU

Temporada única             414,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 5 dies del viatge (respectant la normativa) · 4 nits d'allotjament en hotel a Astúries en règim de mitja pensió · Activitat de Rafting al riu Sella · Excursió en 4x4 als Llacs de Covadonga· Activitat de Barranquisme · Assegurança mèdica i de responsabilitat civil per tots · Gratuïtats per a professors