Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » ILLES CANÀRIES

ILLES CANÀRIES

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

5 dies a les Illes Canàries en hotel o aparthotel en règim de pensió completa. Gaudiu de les platges de sorra volcànica de Tenerife, de l'espectacular Teide, de la vida a Gran Canària o de les platges blanques de Lanzarote.

 

Dia 1: Aeroport de Barcelona - Illes Canàries

Trobada a l'aeroport de Barcelona a primera hora del matí i agafarem l’avió per volar direcció a les Canàries. Arribada a l'illa i trasllat fins a l'hotel en autocar. Instal·lació a l'hotel i primeres hores per gaudir de l'entorn de l'hotel.

 

Dia 2 al 4: Dies lliures a disposició

Dies dedicats a gaudir de l’illa. Esmorzar, dinar i sopar inclosos a l'hotel. Podrem estar a la platja, a la piscina o contractar alguna excursió opcional com pujar al Teide, visitar un dels parcs temàtics (Loro Parque, Aquapark, Siam Park) o veure las Dunas de Maspalomas.

 

Dia 5: Illes Canàries– Aeroport de Barcelona

Esmorzar a l’hotel, matí lliure i dinar. A mitja tarda ens recollirà l’autocar per volar cap a Barcelona. Arribada a l’Aeroport de Barcelona i final del viatge.

PREU

Temporada única             459,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Vol Barcelona - Illes Canàries- Barcelona · 1 maleta facturada per persona · Trasllats Aeroport - Hotel - Aeroport · 4 nits d'hotel o aparthotel 3*** a les Canàries en zona turística en règim de pensió completa · Assegurança mèdica i de responsabilitat civil per tots · Gratuïtats per a professors