Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ITÀLIA » FLORÈNCIA + ROMA

FLORÈNCIA + ROMA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge combinat de 7 dies on coneixerem les fantàstiques ciutats de Florència i Roma, amb els seus llocs més emblemàtics i monuments més visitats. També veurem la ciutat de Pisa, amb la seva torre inclinada, i Siena, preciosa ciutat toscana amb molt d'encant. Tornada en ferry des de Roma per gaudir del trajecte al mar.

 

Primer dia: Escola - Nit en ruta

Trobada a l’escola a mitja tarda i agafarem l’autocar per començar el viatge cap a Itàlia. Parada per sopar en una area de servei habilitada amb picnic (sopar no inclòs, es recomana portar entrepà de casa).  Es farà nit en ruta parant cada 2-3 hores per estirar les cames i anar al lavabo.

 

Segon dia: Pisa - Lucca - Montecatini 

Arribarem al matí a Pisa i anirem cap al Camp dels Miracles, on podrem veure el Duomo, el Baptisteri i la famosa Torre inclinada, el campanar de la Catedral de Pisa, ja va començar a inclinar-se en el moment de la seva construcció. Passarem el matí a Pisa, on ens podrem fer les clàssiques fotos amb la torre o també podem aprofitar per comprar alguns records al mercat. Al migdia sortirem cap a Lucca. Arribada i temps lliure per dinar. Podrem visitar aquesta ciutat típica de la toscana que conserva intactes les seves muralles. També podrem visitar la famosa Catedral, el campanar i la plaça de l’Amfiteatre. A mitja tarda, anirem cap a l’hotel de Montecatini per instal·lar-nos. Tindrem una estona lliure a la tarda per fer un tomb per Montecatini i soparem i dormirem a l’hotel.

 

Tercer dia: Florència

Esmorzar i agafarem l’autocar per anar cap a Florència. Arribarem a la ciutat i començarem les visites. Farem un passeig al llarg del riu fins arribar a la Galleria dels Uffizzi, on començarem les visites endinsant-nos fins a la Piazza della Signoria per poder veure les escultures que decoren aquesta plaça tan particular de la ciutat. Entrarem a la Galleria dels Uffizzi per veure les obres de Boticelli, Tiziano i Leonardo da Vinci entre d’altres. Finalitzada la visita, anirem cap al riu per veure el famós Ponte Vecchio ple de joieries. D’allà, agafarem la Via Santa Maria, un carrer ple de botigues fins arribar al mercat del Porcellino, un mercat de pell i mocadors de seda. Temps lliure per dinar. Ben dinat continuarem les visites, pujant fins a la Catedral de Florència, el famós Duomo, fet de marbre amb els colors de la bandera italiana. Entrarem al Duomo per poder observar al cúpula dissenyada per Brunelescchi. Seguidament anirem cap a la Galleria de l’Accademia, on podrem veure el famós David de Michelangelo. Al vespre, l’autocar ens recollirà per tornar a l’hotel a Montecatini. Sopar i allotjament.

 

Quart dia: Siena - Roma

Esmorzarem a l’hotel i agafarem l’autocar per anar cap a Siena, una ciutat artística amb carrerons, barris i torres molt característics. Entrarem a la ciutat i anirem fins a la famosa Piazza di Campo, coneguda per la seva forma de ventall. Podrem pujar a la torre de la Mangia, de 87 m d’alçada, que ens permetrà tenir unes vistes espectaculars de tota la Toscana. Ens endinsarem pels carrerons de Siena fins arribar al Duomo, que compren un conjunt de monuments entre els quals trobem la Catedral, la Cripta, el Baptisteri i el museu de l’Opera. Tindrem temps lliure per recórrer la ciutat i dinar. Recomanem anar a la cooperativa agrícola di Siena, on podrem comprar pasta típica italiana. Tot seguit agafarem l’autocar per anar cap a Roma, arribada a l’hotel, instal·lació, sopar i allotjament.

 

Cinquè dia: Roma clàssica 

Esmorzar a l’hotel a primera hora del matí i anirem cap a la Basílica de San Giovani in Laterano, la catedral de Roma. Entrarem per admirar les seves escultures. Tot seguit anirem a visitar el Coliseu construït al segle I. Entrarem per visitar l’amfiteatre on celebraven batalles de gladiadors, simulaven batalles navals i caceres. Tenia capacitat per 50.000 persones. Tant bon punt sortim de la visita, passarem per l’arc de Constantí i anirem cap al Fòrum Romà per passejar pel que antigament era el centre de la via pública de Roma. Veurem les restes del temple de Venus, la Basílica de Magenci, etc., arribant fins al famós monument a Vittorio Emmanuelle. Temps per dinar. Tot seguit pujarem per la Via del Corso i anirem a visitar la Fontana di Trevi, on tindrem podrem llençar la moneda i així assegurar-nos que tornarem a la ciutat eterna. També podrem aprofitar per realitzar compres de souvenirs a les botigues dels voltants. Continuarem les visites anant cap al plaça Spagna, on aprofitarem per pujar l’escalinata per gaudir de les vistes, i a més, visitar l’església de Trinità dei Monti. Després continuarem passejant per els carrers on trobarem moltes botigues luxoses i anirem fins a la Piazza del Popolo, al nord de les muralles aurelianes. És una plaça d’estil neoclàssic on trobem al centre un obelisc egipci dedicat a Ramsès II, podrem visitar també l’església de santa Maria del Popolo. Després agafarem la Via del Corso per anar cap al Panteó, construït com un temple pels Déus. Entrarem a visitar-lo i després anirem cap a visitar Piazza Navona. En època romana va ser un estadi que acollia més de 30 mil espectadors, i actualment està decorada amb estàtues. Tindrem temps lliure per fer-nos fotos o degustar un Capuccino. En acabat, ens recollirà l’autocar per portar-nos a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

Sisè dia: Roma - Ciutat del Vaticà - Civitavecchia 

Esmorzar a l’hotel i avui al matí anirem a visitar la ciutat del Vaticà, començant pel Castell de Sant Angelo que trobarem just a l’entrada i després anant cap als Museus Vaticans. Possiblitat de visitar aquest conjunt de museus on trobem diferents edificis temàtics, amb edificis pontificis, galeries, escultures i jardins. La visita finalitza a la famosa Capella Sixtina, que originalment servia com a capella de la fortalesa vaticana, i actualment serveix per celebrar diversos actes i cerimònies, com els conclaves per l’elecció dels nous Papes. Podrem admirar els frescos del sostre pintats per Miquel Àngel on trobarem les 9 històries del Gènesis. Tot sortint, aprofitarem per visitar Sant Pere del Vaticà i la Plaça amb el mateix nom. Temps per dinar i, tot passejant, arribarem fins al punt de trobada amb l’autocar, que ens portarà cap al Port de Civitavecchia. De camí, parada en un supermercat per comprar menjar pel ferry. Embarcarem al vaixell i nit de navegació a bord de Grimaldi.

 

Setè dia: Port de Barcelona - Escola 

Passarem el dia navegant dalt del ferry de Grimaldi. Arribada prevista al port de Barcelona a les 18-19h. Desembarcament i trasllat amb l’autocar fins a l’escola. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREU

Temporada baixa                         427,00 €

 Temporada alta                           459,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 7 dies de viatge · Trajecte en ferry Civitavecchia - Barcelona en acomodació camarot per a tothom · 2 nits d'hotel 3*** a Montecatini-Terme en règim de mitja pensió · 2 nits d'hotel 3*** a Roma ciutat en règim de mitja pensió · Entrada a la Galleria dels Uffizi i Museu de l'Accademia · Entrada al Colisseu i Fòrums Romans · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors