Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ALEMANYA » MÚNIC + FREIBURG

MÚNIC + FREIBURG

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge de 7 dies en autocar per conèixer dues de les ciutats alemanyes amb més encant, com són Múnic i Freiburg. També ens podrem endinsar en la història recent de la ma de Dachau, o experimentar al Deutsches Museum. A més, no ens podem perdre Neuschwanstein o les ciutats de Colmar i Estrasburg, a França, que completaran aquest magnífic viatge al cor d'Europa.

 

Primer dia: Escola - Nit en ruta

 Trobada a l'escola a la tarda i sortida en direcció a Alemanya amb l'autocar. Nit en ruta amb parades per sopar i estirar les cames.

 

Segon dia: Múnic - Deutsches Museum

Arribada a la capital bavaresa a mig matí i començarem les visites a la ciutat. Començarem pel centre de la ciutat, la MarienPlatz, on hi ha l'Ajuntament nou i vell, i molt a prop, hi trobarem la Frauenkirsche, la Catedral de Múnic, amb les seves dues torres gòtiques. També podem acostar-nos al mercat de queviures de Viktualienmarkt, i tot passejant, veurem les esglésies de Peterskirsche, Asamkirsche o Michaelskirsche, d'estils ben diferents. Abans de dinar també podem passar per l'Odeonsplatz o prendre un refresc a l'històrica cerveseria Hochbräuhaus. Temps lliure per dinar. A la tarda, visitarem un dels museus de la ciència i tecnologia més concorreguts d'Europa i un dels més importants a nivell mundial, el Deutsches Museum. En aquest antic museu, coneixerem diferents invents de l'ésser humà, des de la politja fins a les aeronaus més modernes. A l'hora acordada, trasllat cap a l'hotel / alberg per sopar i allotjar-nos.

 

Tercer dia: Dachau -  Múnic

 Esmorzar i sortida amb l'autocar en direcció al Camp de concentració de Dachau. Aquest camp vas ser el primer que es va crear, i va restar operatiu 12 llargs anys, durant els quals hi varen passar més de 200.000 presoners, molts d'ells sense tornar-ne a sortir mai més. Visitarem les instal·lacions d'aquest memorial de l'horror nazi, i l'autocar ens tornarà cap a Múnic. Temps lliure per dinar. A la tarda ens acostarem a la zona olímpica de Múnic, on hi ha el seu particular "passeig de la fama" tot tocant l'estadi Olímpic i la piscina olímpica utilitzada a les olimpiades del 1982 i avui en dia reconvertit tot el recinte en un gran parc. Ben a prop, hi trobarem el concessionari central de la famosa marca bavaresa BMW, on podem entrar i veure els últims models del mercat. Al final de la tarda, tornada a l'hotel / alberg per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Múnic - Neuschwanstein - Selva Negra

 Esmorzar ben d'hora i sortida cap a la Selva Negra alemanya. De camí, pararem al Castell de Neuschwanstein, un dels castells més visitats a Europa, i en el qual es va basar Walt Disney per crear el castell de la Bella dorment. Visitarem el castell i les prop de 200 estàncies que el formen. En acabat, tindrem temps per dinar i sortirem en direcció a la Selva Negra. Arribada al vespre i instal·lació a les habitacions. Sopar i allotjament a l'hotel / alberg.

 

Cinquè dia: Colmar - Freiburg

 Esmorzar i aquest matí creuarem la frontera per anar fins a Colmar, a l'Alsacia francesa. El nucli històric d'aquesta ciutat ens ofereix enormes edificis d'estil gòtic alemany, o els pintorescos barris com el Quai de la Poissonerie, le Quartier des Tanneurs o la Petite Venise. Anirem a Freiburg per dinar, i a la tarda, visitarem aquesta ciutat. Hi destaca la Catedral de Freiburg, l'edifici més imponent de la ciutat, així com els dos ajuntaments, el nou i el vell. Les antigues portes de la ciutat o els magatzems històrics també són dignes de visitar. Al vespre, sopar i allotjament a l'hotel / alberg.

 

Sisè dia: Estrasburg - Nit en ruta

 Esmorzar ben d'hora i recollida de les habitacions. Sortida cap a Estrasburg amb l'autocar. Al matí ens acostarem a l'anomenat barri europeu, on visitarem el Parlament Europeu o el Consell d'Europa, dos dels organs de govern de la UE. Acabada la visita, anirem cap al centre històric d'Estrasburg, l'anomenada Grande Ilê, considerada com un dels grans exemples d'una ciutat medieval. Destaca la seva catedral d'estil gòtic, i és la quarta catedral més alta del món. Podrem veure altres 4 esglésies a la Grande Ilê, des d'estil romànic fins a neogòtic. Dinar lliure a la ciutat, i a la tarda tindrem temps lliure per fer algunes compres i visites. Al vespre, sortirem amb l'autocar cap a casa. Nit en ruta amb les parades pertinents per sopar i estirar les cames.

 

Setè dia: Escola

Arribada a l'escola a mig matí, després de fer algunes parades per descansar i esmorzar. Fi del viatge.

PREU

Temporada única                       408,00 €

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició els 7 dies de circuit · 2 nits en hotel/alberg a Múnic en règim de mitja pensió · 2 nits en hotel/alberg a la Selva Negra en règim de mitja pensió · Entrada al Camp de Concentració de Dachau · Entrada al Deutsches Museum · Entrada al Castell de Neuschwanstein · Visita al Parlament Europeu/Consell d'Europa · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors