Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » CATALUNYA I ANDORRA » TARRAGONA I DELTA DE L'EBRE

TARRAGONA I DELTA DE L'EBRE

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

3 dies per gaudir de la Ciutat de Tarragona, el Delta i Port Aventura. Visites a la ciutat de Tarragona; un dia de visita al Delta de l'Ebre, on farem BTT i un creuer per la desembocadura; i un final de viatge a Port Aventura per acabar de la millor manera possible!

 

Primer dia: Escola – Tarragona – Salou

Sortida de l’escola a primera hora del matí direcció Tarragona. A l'arribar, esmorzar i començarem visitant el Museu Arqueològic de Tarragona, el més important de Catalunya. Allà, farem una visita didàctica on coneixerem d'una forma divertida i amena la cultura grega i romana i els seus vestigis. En acabat, tindrem temps per dinar i visitarem l'amfiteatre romà de Tarragona, un dels símbols de la ciutat, i l'espectacular Catedral de Santa Tecla, que corona la ciutat. En acabat, trasllat cap a Salou per sopar i allotjar-nos a l’hotel.

 

Segon dia: Delta de l’Ebre

Esmorzar i sortirem cap a al Delta de l’Ebre. Al matí, coneixerem aquest espectacular parc natural fent una ruta amb BTT mentre un monitor ens va explicant els punts més emblemàtics del parc. Acabada la passejada en bicicleta, tindrem temps per dinar i tot seguit farem un creuer pel Delta de l’Ebre per conèixer aquest entorn natural des de l’aigua. Al vespre, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Tercer dia: Port Aventura - Escola

Esmorzar i anirem cap a Port Aventura, parc dividit en 6 grans zones temàtiques: Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic, Far West i Sésamo Aventura. Passarem el dia al parc on podrem posar a prova la nostre valentia pujant al Dragon Khan o al Shambala, o refrescar-nos al Silver River Flume a bord dels seus troncs. També tindrem l’opció de gaudir d’un dels magnífics espectacles a la Polinèsia o a la Xina. Passarem el dia al parc i a mitja tarda agafarem l’autocar per tornar cap a l’escola. Arribada i fi del viatge.

PREU

Temporada única               234,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 3 dies de circuit · 2 nits en hotel 3*** a Salou en règim de pensió completa · Entrada al Museu Nacional d'Arqueologia de Tarragona amb visita didàctica · Entrada a l'Amfiteatre Romà de Tarragona · Entrada a la Catedral de Santa Tecla · Visita al parc natural del Delta de l'Ebre en BTT · Creuer en barca per la desembocadura del Delta · Entrada a Port Aventura amb tiquet de dinar · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors