Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684

ANDORRA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

4 dies en autocar per descobrir els encants del País dels Pirineus més enllà de l'esquí i del shopping. Visitarem els llocs més emblemàtics d'Andorra com el centre termo-lúdic de Caldea, la Casa de la Vall o la Farga Rossell. Combinarem cultura, natura, història i tecnologia en aquest petit país enclavat entre les muntanyes del Pirineu.

 

Primer dia: Escola – La Seu d’Urgell – Andorra

Sortida de l’escola a primera hora del matí direcció a Andorra. De camí, farem parada a la Seu d’Urgell, on farem un passeig per la ciutat per veure la Catedral de Santa Maria. Temps per dinar i farem una activitat de rafting o piragüisme al Canal Olímpic del Segre. En acabat, sortida cap a Andorra. Arribada a l’hotel i instal·lació. Temps lliure per fer una volta. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

Segon dia: Casa de la Vall – Museu Casa Rull – Farga Rossell – Museu Casa d’Areny-Plandolit

Esmorzar i sortida cap al nucli antic d’Andorra la Vella. Visitarem la Casa de la Vall, antiga seu del govern d’Andorra des de 1702 fins al 2011, quan ja només s’usa com a seu de les sessions més tradicionals del govern andorrà. En acabat, sortirem cap a Sispony per visitar el Museu Casa Rull, on coneixerem com vivia una família andorrana, una de les més riques de Sispony, amb camps i propietats. als segles XVIII i XIX. En acabat, ens desplaçarem cap a La Massana, on podrem dinar. Tot seguit, visitarem la Farga Rossell, on descobrirem el procés de transformació del mineral de ferro per obtenir-ne lingots. Per acabar el dia, visitarem el museu Casa d’Areny-Plandolit, al cor d’Ordino, on veurem el contrast amb una casa de família noble andorrana, molt més rica del que podia ser la família Rull. En acabar, si queda temps anirem al centre d’Andorra per fer una volta, i després cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Tercer dia: Naturlandia – Caldea – Andorra

Esmorzar i passarem el dia al parc de Naturlandia, on podrem gaudir d’activitats esportives a la natura com el Tobotronc, Sky-Trail, tir amb arc, mini-golf, tirolina, llits elàstics, inflables o tubbys. Dinarem a Naturlandia i a la tarda anirem fins a Caldea, l’espectacular espai termo-lúdic i un dels atractius d’Andorra. Passarem una bona estona entre les aigües de Caldea, i en acabat farem una volta pels carrers comercials d’Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

Quart dia: Meritxell – Puigcerdà – Escola

Esmorzar a l’hotel i recollida de les habitacions. Abans de sortir del principat d’Andorra, pujarem al Santuari de Meritxell, l’espai religiós més important d’Andorra. Tot seguit, sortirem cap a casa. De camí, farem parada a Puigcerdà, la capital de La Cerdanya, on farem una volta pel voltant del llac i visitarem el centre històric i comercial. Temps per dinar i tot seguit sortirem cap a casa. Arribada a l’escola i final de viatge.

PREU

Temporada única               262,00 €

 (excepte mesos d'hivern)

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 4 dies de viatge · 3 nits d'hotel 3*** a Andorra en règim de mitja pensió · Activitat de rafting / piragüisme al Canal Olímpic del Segre · Entrada a la Casa de la Vall · Entrada al Museu Casa Rull · Entrada a la Farga Rossell · Entrada al Museu Casa d'Areny-Plandolit · Entrada a Naturlandia · Entrada a Caldea · Visita al Santuari de Meritxell · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors