Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » CAMINO DE SANTIAGO

CAMINO DE SANTIAGO

ITINERARI PROPOSAT

ITINERARI PROPOSAT - Get Away - Viatges

Primer dia: Aeroport de Barcelona – Galicia

Trobada a l’aeroport de Barcelona i embarcarem per volar direcció Galicia, arribada i trasllat en autocar a Sarria. Dia lliure per aquesta població. Al vespre sopar i allotjament a l’hostal / alberg.

 

Segon dia: Sarria – Portomarín (22.75 km)

Ens aixecarem ben d’hora, esmorzarem i emprendrem el primer tram del camí. Durant la caminada podrem veure l’església de Barbedelos, l’església de Ferreiros i acabarem creuant el riu Miño. Arribarem a Portomarín a l’hora de dinar. Dinar i tarda lliure per descansar i conèixer Portomarín. Sopar i allotjament a l’hostal / alberg.

 

Tercer dia: Portomarín – Palas de Rei (25 km)

Esmorzar i sortirem per continuar amb la nostra ruta. Avui visitarem Cruceiro de Lameiros i el Monestir de San Salvador de Vilar de Donas. Pararem a dinar en ruta i arribarem a l’hostal / alberg a mitja tarda. Temps lliure per descansar. Sopar i allotjament.

 

Quart dia: Palas de Rei – Arzúa (29.5 km)

Esmorzar i seguirem caminant. Avui descobrirem diversos ponts medieval, els més coneguts, Leboreiro i Furuelos. Pararem a Melide per dinar, destinació molt coneguda pels pelegrins pel seu “pop a la gallega”. Visita del pont de Ribadioso do Baixo i l’església de Santiado de Arzúa. Sopar i allotjament a Arzúa.

 

Cinquè dia: Arzúa – Pedrouzo (19.20 km)

Esmorzar i continuarem fent camí. Durant dia d’avui la ruta serà entre boscos. Pel camí, ens trobarem amb l’església de Santiago de Boente. Arribarem a l’allotjament per dinar. Tarda lliure per relaxar-nos i agafar forces. a la nit sopar i allotjament.

 

Sisè dia: Pedrouzo – Santiago de Compostela (19.9 km)

Esmorzar i avui realitzarem l’últim tram del camino de Santiago. Passarem pel costat de l’aeroport i arribarem a la Catedral de Santiago a l’hora de dinar. Temps lliure per un merescut descans. A la tarda anirem a l’oficina del Peregrino a recollir “La Compostela”. Sopar i allotjament a Santiago.

 

Setè dia: Santiago de Compostela – Aeroport de Barcelona

Esmorzar i últimes visites a la ciutat. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per volar direcció Barcelona. Arribada i fi del viatge.

NOTA DEL VIATGE

Aquest itinerari és un itinerari proposat des de Get Away. Ningú millor que vosaltres per saber la capacitat dels alumnes a l'hora de caminar i quins serveis necessiteu durant el viatge. Us convidem a demanar-nos un pressupost personalitzat des del nostre apartat web a mida amb el que necessiteu, o truqueu-nos al 972 160 684 per parlar-ne personalment.