Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » PAÍS BASC

PAÍS BASC

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge a Euskadi de 5 dies en autocar combinant les ciutats de Bilbao i San Sebastián amb els pobles de la costa basca, Logroño i Pamplona.

 

Dia 1: Escola – Logroño – Bilbao

Sortida de l’escola a primera hora del matí en direcció a Bilbao. De camí, aprofitarem per parar a dinar a Logroño, la capital de La Rioja. Podem visitar la Calle Laurel, un dels carrers amb més restaurants i taques per metre quadrat. És punt de trobada de logronyesos de totes les edats. També destaca la Concatedral de Santa María, al bell mig de la ciutat. El parc de l’Ebre també és un indret que val la pena visitar. A mitja tarda continuarem cap a Bilbao. Arribarem a la capital basca, instal·lació a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 2: Guernica – Bermeo - Bilbao

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar per descobrir la magnífica costa basca. Començarem les visites a Guernica, ciutat malauradament coneguda per ser objecte d’un gran bombardeig aeri per part dels nazis al 1937, en plena Guerra Civil. En aquesta ciutat, començarem el nostre recorregut per la Plaza de los Fueros, on trobarem l’Ajuntament i l’edifici dels antics jutjats, avui en dia seu de Museo de la Paz. Tot seguit, pujarem unes escales per arribar a la zona alta de la població. Hi trobarem l’església de Santa Maria o el Parque de los Pueblos de Europa, on hi ha una gran varietat d’arbres i arbustos, a més de dues estàtues de Chillida i Henry Moore. Ens acostarem a la Casa de Juntas de Guernika, on al seu exterior, hi trobarem plantat l’Arbre de Guernika, símbol internacional del poble basc. Acabada la visita, sortirem cap a Bermeo i la ria de Urdaibai, on visitarem aquesta població costera. En acabat, tindrem temps per dinar i tornarem cap a Bilbao. A la capital de Bizkaia visitarem el casc antic, on hi destaquen els 7 carrers més antics que formen un entramat d’edificis d’alt valor arquitectònic i artístic com poden ser l’antiga Borsa de Bilbao, el Palacio Arana, la Estación Atxuri, etc. També podem recórrer l’eixample de Bilbao, amb nombrosos edificis eclèctics, o les nombroses esglésies que trobarem per tota la ciutat. A l’hora acordada, tornarem a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Dia 3: Bilbao – San Sebastian

Esmorzar a l’hotel i recollida de les habitacions. Avui sortirem cap a San Sebastian, però abans, visitarem el Museu Guggenheim, avui en dia l’edifici més emblemàtic de la ciutat. Entrarem a aquest museu de moderna arquitectura per contemplar les nombroses pintures i escultures d’autors contemporanis tant nacionals com internacionals. A l’hora acordada, farem una parada per dinar i l’autocar ens recollirà per sortir cap a San Sebastián. Arribarem a la capital guipuscoana i farem una passejada per la Playa de la Concha per arribar fins al Peine del Viento, una de les obres més famoses de Chillida. Tot seguit anirem cap a l’hotel per instal·lar-nos, sopar i allotjar-nos.

 

Dia 4: San Sebastian

Esmorzar i dia dedicat a visitar la ciutat de San Sebastián. El centre històric comença a la Plaza de la Constitución, on hi ha l’antic Ajuntament. Avui dia, aquesta plaça és una de les més concorregudes pels habitants de San Sebastián. També podem recórrer l’eixample de Donosti, on hi trobarem el nou ajuntament, que fins l’any 1947 va ser el Casino de la ciutat, el qual rebia nombroses personalitats d’arreu del món de la talla del Sha de Pèrsia o el Rei de Bèlgica. A l’eixample també hi trobarem la Catedral de San Sebastian, l’edifici més alt de la ciutat. Tindrem temps lliure per dinar i a la tarda, podem pujar al Monte Igeldo, situat a l’extrem occidental de la Badia de la Concha. Podem pujar amb un funicular de 1912 fins al cim, on hi ha un parc d’atraccions dels que ja no en queden, i unes vistes espectaculars de la ciutat donostiarra. Podem acabar el dia a la Platja de Zurriola, la zona amb més moviment i ambient surfer de Donostia. Al final de Zurriola hi ha l’edifici del Kursaal, que tot i ser inaugurat el 1999, ja és un dels símbols de la ciutat. A l’hora acordada, sopar i allotjament a l’hotel.

 

Dia 5: San Sebastian - Pamplona – Escola

Esmorzar i recollida de les habitacions. Sortirem en autocar en direcció a l’escola. De camí, farem parada a Pamplona, la capital de Navarra, coneguda per la seva festa, los San Fermines, celebrada al llarg d’una setmana amb el seu dia culminant el 7 de juliol, dia de San Fermín. També hi destaca el seu centre històric, amb la seva Catedral i l’edifici de l’ajuntament, així com les seves nombroses botigues i carrers comercials. Disposarem de temps per dinar, i tot seguit, agafarem el bus per sortir cap a casa. Arribada a última hora del vespre a l’escola. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREU

Temporada única                         376,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 5 dies de viatge · 2 nits d'hotel 3*** a Bilbao ciutat en règim de mitja pensió · 2 nits d'hotel 3*** a San Sebastián ciutat en règim de mitja pensió · Entrada al Museu Guggenheim de Bilbao · Assegurança mèdica i de responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors