Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » + INFO » IDEES PER GUANYAR DINERS

IDEES PER GUANYAR DINERS

SORTEIG D'UN VIATGE

SORTEIG D'UN VIATGE - Get Away - Viatges

Des de Get Away, us volem ajudar a pagar-vos el viatge. És per això que obsequiem a tots els alumnes que viatgen amb nosaltres amb un talonari amb butlletes per vendre, on cada any sortegem un viatge. Consulteu les condicions del sorteig en aquest enllaç.

POLVORONS I BOMBONS

POLVORONS I BOMBONS - Get Away - Viatges

Un clàssic de Nadal. La venda de polvorons, bombons i altres productes nadalencs a familiars i amics us ajudaran a pagar el viatge. Hi ha diverses empreses on podeu consultar-ho.

ROSES

ROSES - Get Away - Viatges

Una de les activitats que dona més diners és la venda de roses per Sant Jordi. Demaneu permís a l'ajuntament per posar una o més parades de roses (segons la mida de la vostra població), i també munteu una parada al centre educatiu. Podeu demanar les roses ja muntades o comprar-les a granel i decorar-les vosaltres mateixos. 

 

MERCHANDISING

MERCHANDISING - Get Away - Viatges

Un bon disseny i un bon preu us poden ajudar a vendre un munt de productes per fer diners per al viatge! Us adjuntem l'enllaç de Jover&Soes, una empresa de Granollers que treballen molt bé! I us oferiran un munt d'opcions!

http://joversoes.com/ Tel. 93 870 49 09

FESTES

FESTES - Get Away - Viatges

Podeu organitzar festes (final de curs, final de trimestre, ball de nadal) al mateix institut o parlar amb l'ajuntament que us cedeixi un espai. Podeu cobrar entrada i, a més, vendre begudes i entrepans durant la festa.

HALLOWEEN / CASTANYADA

HALLOWEEN / CASTANYADA - Get Away - Viatges

 L'època de la castanyada és un bon moment per intentar fer diners. Amb la col·laboració de pares i/o professors, podeu organitzar una castanyada i vendre'n a l'hora del pati. Aprofitant la coincidència amb Halloween, podeu demanar permís per utilitzar un passadís de l'institut i muntar un túnel del terror. Cobreu entrada perquè passin una mica de por!

ESMORZARS / BERENARS

ESMORZARS / BERENARS - Get Away - Viatges

Una forma de guanyar diners durant tot l'any és organitzar venta de coques i entrepans durant l'hora d'esbarjo. Per exemple, tots els divendres podeu muntar una parada amb coques i pastissos fets pels pares i vendre les porcions. Cada setmana anireu acumulant diners!

MERCAT DE 2A MA

MERCAT DE 2A MA - Get Away - Viatges

Tots tenim coses a casa que no necessitem. Quedeu amb tots els que aneu de viatge i que tothom porti objectes i organitzeu un mercat de 2a ma a la vostra escola / institut o demaneu permís i feu-ho al mig del poble, on tothom us pugui veure.