Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » + INFO » COM ACONSEGUIR EL MILLOR PREU?

COM ACONSEGUIR EL MILLOR PREU?

Voleu aconseguir el millor preu per al vostre viatge de final de curs? Necessiteu retallar costos perquè puguin viatjar més alumnes? Penseu que el vostre viatge surt car? A continuació us deixem una sèrie de recomanacions per aconseguir retallar el preu del vostre viatge.

 

DATES DEL VIATGE

DATES DEL VIATGE - Get Away - Viatges

Evitar les dates conflictives on viatgen la major part d'escoles i instituts de Catalunya. La setmana anterior a les vacances de setmana santa i les tres setmanes de juny són quan més escoles viatgen, i per tant, els preus dels vols i hotels són més alts. I no només pel preu, tindreu més comoditat en totes les visites si viatgeu fora d'aquestes dates. Des de Get Away, us recomanem viatjar dues setmanes abans de Setmana Santa, o entre la tornada de les vacances de Setmana Santa i finals de maig.

AUTOCAR O AVIÓ? I EN FERRY?

AUTOCAR O AVIÓ? I EN FERRY? - Get Away - Viatges

Si sou un grup gran, trieu l'opció de fer un viatge en autocar. Sempre surt més econòmic. I al contrari, si sou un grup petit, l'opció de fer un viatge en autocar pot ser molt costós. Una millor opció seria fer un viatge en ferry o avió.

ON ANEM?

ON ANEM? - Get Away - Viatges

Trieu destins tradicionalment més econòmics, com Itàlia o París en autocar,Praga. En canvi, els destins del nord d'Europa, com Holanda Dinamarca, acostumen a sortir més cars.

I QUAN RESERVEM?

I QUAN RESERVEM? - Get Away - Viatges

El vostre viatge pot sortir més econòmic si reserveu amb antel·lació. Les reserves a última hora poden comportar un increment de preu en alguns serveis (avions, hotels), i no poder assegurar algunes de les visites concertades per falta de disponibilitat.