Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » ANDALUSIA

ANDALUSIA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge de 6 dies per Andalusia en autocar. Coneixerem les principals ciutats del sud d'Espanya: Córdoba, Sevilla i Granada. Entrarem a l'espectacular Alhambra i passejarem pels carrerons de Sevilla amb les seves tasques, bars i botigues.

 

Dia 1: Escola – Granada

Trobada a l’escola a mitja tarda i agafarem l’autocar per anar cap a Andalusia, passarem la nit en ruta fent les parades pertinents per tal d’estirar les cames i menjar.

 

Dia 2: Granada

Arribada al matí a la ciutat de Granada. L’autocar ens deixarà a la ciutat i enfilarem el nostre camí cap al monument més famós que ens ofereix la capital granadina: La Alhambra. Començarem per la Alcazaba, un dels sectors més antics. Després serà el torn dels Palacios Nazaríes, compost per 3 palaus: el Palacio de Mexuar, el de Comares i el Palacio de los Leones, amb els seus tres patis i les sales bellament decorades. Per completar la visita a la Alhambra, visitarem el Generalife, el lloc de descans dels reis granadins. En aquest conjunt també hi trobem la Puerta de la Justícia i el Palacio de Carlos. La visita a l’Alhambra ens haurà ocupat bona part del dia. Podem baixar fins a la  Plaza Santa Ana per dinar, i a la tarda podem fer un tomb pel barri de Albaicín, on ens podrem perdre pels seus carrers laberíntics, entre jardins perfumats i la remor de l’aigua de les fonts, i on trobarem nombroses botigues. Podem visitar el centre d’interpretació de l’Albaicín, a la Casa Zafra, i pujar fins al mirador de San Nicolàs per veure l’Alhambra des del turó del davant. En acabat, tornada a l’hotel per sopar i descansar.

 

Dia 3: Granada

Esmorzar a l’hotel i continuarem les nostres visites per la ciutat de Granada. Començarem per el Cuarto Real de Santo Domingo, un equipament cultural on es conserva una sala de recepcions esplèndida i on un documental ens explica breument la història de l’edifici. Tot seguit, baixarem fins arribar a la Catedral, construïda per ordre dels Reis Catòlics sobre l’antic edifici de la Gran Mesquita, així com també la tomba dels Reis Catòlics, a la Capella Real de Granada. Un cop allà, tindrem temps lliure per dinar. Ben dinat, podem pujar fins al Barri del Sacromonte, on hi destaca la cultura gitana andalusa tant representativa en el món del flamenc. En acabat, tornarem a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Dia 4: Granada - Córdoba - Sevilla

Esmorzar a l’hotel i agafarem l’autocar per anar cap a Sevilla. De camí pararem a la ciutat de Córdoba. Començarem les visites veient el pont Romà. El pont passa per sobre el Guadalquivir unint el casc històric amb la zona del Camp de la Veritat. A la meitat del pont veurem la imatge de San Rafael. Al sud del pont, trobarem la Torre de la Calahorra i a l’altre extrem ens trobarem amb la Porta del Pont que ens conduirà fins al barri de la Catedral. Seguirem caminant fins arribar a l’espectacular Mesquita, on entrarem per visitar-la. Podrem passejar pels seus patis de tarongers, admirant els arcs bicolors, etc. Finalitzada la visita tindrem temps lliure per dinar. Ben dinat podrem anar a fer un tomb pel barri jueu, situat al voltant de la mesquita, un laberint de carrerons estrets i placetes. Un dels carrers més pintorescs és el carrer de les Flors, ple de geranis. Des d’allà anirem cap a la plaça de la Corredera, on podrem veure l’Ajuntament. A mitja tarda, continuarem el camí cap a Sevilla per arribar a l’hotel per sopar i allotjar-nos. 

 

Dia 5: Sevilla

Esmorzar a l’hotel avui i començarem ben d’hora les visites a la ciutat, anirem fins a la Catedral, amb la reconeguda Giralda. Entrarem per visitar aquesta Catedral gòtica amb la planta més gran del món. Aprofitarem per pujar fins a dalt de tot de la Giralda, on podrem veure el cos de les azucenas (que compta amb quatre gerros de bronze), i gaudir de les vistes. També ens podem acostar a l’església de la Magdalena (l’antiga església del convent dominic), un temple d’arquitectura barroca del s. XVIII. Dinarem a la ciutat i a la tarda visitarem el palau reial més antic d’Europa: El Real Alcázar. En acabat, i si ens queden forces, proposem anar al barri de Santa Cruz, on descobrirem la Sevilla més típica amb carrerons estrets, petites places, botigues d’artesania, patis andalusos, etc. Podrem passejar pel passeig Catalina de Ribera fins arribar a l’antiga fàbrica de tabacs. Des d’allà anirem fins a la Plaça d’Espanya que es troba molt a prop, i des d’allà podrem veure el Parc de Maria Luisa. Tot seguit ens recollirà l’autocar i començarem el nostre camí cap a casa. De camí farem una parada per sopar.

 

Dia 6: Escola

Arribada a l’escola al migdia í i fi del viatge.

PREU

Temporada única               343,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 6 dies del viatge · 2 nits en hotel 3*** a Granada ciutat en règim de mitja pensió · 1 nit en hotel 3*** a Sevilla ciutat en règim de mitja pensió · Entrada a l'Alhambra de Granada · Entrada a la Mezquita de Córdoba · Entrada a la Giralda de Sevilla · Entrada a los Reales Alcázares · Assegurança mèdica i de responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors