Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » CATALUNYA I ANDORRA » COMARQUES DE TARRAGONA

COMARQUES DE TARRAGONA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Circuit de 4 dies en autocar per les comarques de Tarragona per conèixer els racons que ens ofereix. Des de Montblanc a Poblet passant per l'Espluga de Francolí, i afegint-hi activitats d'aventura a la platja i un dia a Port Aventura, aquest viatge és la perfecta combinació d'oci i cultura.

 

Primer dia: Escola – Aventura a la Costa Daurada – Salou

Sortida de l’escola a primera hora del matí direcció a la Costa Daurada. Arribada al destí, ens canviarem de roba (si és necessari) i començarem les activitats. Dividirem el grup per fer diferents activitats esportives: Caiac, Esports de Platja, Paddle Surf, Snorkel,etc. (es presentaran diferents propostes al centre en el moment de la reserva). Temps lliure per dinar. A la tarda trasllat cap a Salou per sopar i allotjar-nos a l’hotel.

 

Segon dia: Monestir de Poblet – Montblanc – Esplugues de Francolí

Esmorzar i sortirem cap a visitar el Monestir de Poblet. Aquest monestir de l’ordre del Cister va ser fundat el 1150. Passarem el matí visitant el monestir i a última hora anirem cap a Montblanc. Dinarem i a la tarda tindrem una visita guiada per la ciutat, on podrem veure l’església de Santa Maria, la Plaça Major, alguns trams de la muralla i anirem fins al Museu Comarcal on podrem veure diversos oficis ja desapareguts. A mitja tarda trasllat a Esplugues de Francolí, on farem un tomb per el poble i anirem a visitar el Museu de la Vida Rural per veure una variada exposició relacionada amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, etc. Al vespre, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Tercer dia: Port Aventura

Esmorzar i anirem cap a Port Aventura, parc dividit en 6 grans zones temàtiques: Mediterrània, Polinesia, Xina, Mèxic, Far West i Sésamo Aventura. Passarem el dia al parc on podrem posar a prova la nostre valentia pujant al Dragon Khan o al Shambala, o refrescar-nos al Silver River Flume a bord dels seus troncs. També tindrem l’opció de gaudir d’un dels magnífics espectacles a la Polinèsia o a la Xina. Passarem el dia al parc i al vespre, trasllat a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Tarragona – Escola

Esmorzar i sortirem a visitar Tarragona, fundada al segle III aC. Els romans la van fer capital de província i durant molts anys tingué un port romà molt important, fet que ha permès que encara ara es conservin moltes restes arqueològiques de l’època. A part del conjunt arquitectònic de Tarraco, on destaca l’Amfiteatre, també anirem a visitar la Catedral, la Rambla Nova que condueix fins el Balcó del Mediterrani, etc. Dinarem a Tarragona i ben dinat agafarem l’autocar per tornar cap a l’escola. Arribada a mitja tarda i fi del viatge.

PREU

Temporada única               279,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 4 dies de circuit · 3 nits en hotel 3*** a Salou en règim de pensió completa · Dia d'activitats esportives a la Costa Daurada · Entrada al Monestir de Poblet · Visita guiada a Montblanc · Entrada al Museu Comarcal de Montblanc · Entrada al Museu de la Vida Rural i visita guiada · Entrada a Port Aventura amb tiquet de dinar · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors