Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ALEMANYA » BERLÍN

BERLÍN

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

5 dies per descobrir la llarga història de la capital alemanya. Descobrirem els seus monuments més significatius, així com les seves places i avingudes, on darrere cada un hi ha lligada una història fascinant. Dedicarem un dia a conèixer el Camp de Concentració de Saschenhausen per conèixer de primera ma una part de la nostra història contemporània. A més, ho complementarem amb una visita a la ciutat de Potsdam, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

 

Primer dia: Aeroport de Barcelona – Berlin

Trobada a l’aeroport de Barcelona al matí i volarem direcció Berlin. Arribada a la capital d’Alemanya, trasllat en autocar fins a l’hotel per deixar l’equipatge i primeres visites a la ciutat. Podem començar anant fins la Fernsehturm (la torre de la TV) des d’on tindrem unes vistes espectaculars de la ciutat, i als seus peus, la concorreguda AlexanderPlatz. Al vespre, sopar i allotjament a l’hotel.

 

Segon dia: Porta de Brandemburg - Postdamer Platz

Esmorzar a l’hotel i avui anirem fins al Sowjetisches Ehrernmal, un monument commemoratiu soviètic, i seguidament cap a la Porta de Brandenburg, símbol de la ciutat i que va romandre tancada durant la separació entre les dues alemanyes fins a la caiguda del mur el 1989. La creuarem i arribarem a l’ambaixada de Rússia. Seguirem passejant pel centre històric (anomenat Mitte) fins arribar al Checkpoint Charlie i Mauermuseum. Visitarem  aquest museu dedicat al mur i a l’història recent d’alemanya, i tot sortint tindrem temps per dinar. A la tarda seguirem visitant la zona, on veurem el monument a l’Holocaust i  la Potsdamer Platz. Caminarem fins el Palast der Republik, creat com a substitut del Palau reial i tot seguit fins al Rotes Rathaus (ajuntament vermell), on trobarem unes figures de bronze de Marx i Engels. Al vespre trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Tercer dia: Museuminsel - Tiergarten

Esmorzar i avui dedicarem el matí a visitar l’Illa dels Museus, formada per diferents museus. Entre ells destaquen el Neues Museum amb una col·lecció d’estàtues clàssiques i un mosaic d’Adrià així com una l’exposició Egipcia; l’Alte Nationalgalerie amb art alemany del s. XIX i per últim, un dels museus més coneguts, el Pergamon Museum, on veurem una reconstrucció de l’altar de Pèrgam. A la sortida dels museus dinarem, i a la tarda tindrem temps lliure per passejar per l’enorme Parc de Tiergarten, el pulmó verd de la ciutat de Berlín amb prop de 210 hectàrees, quedant emmarcat entre els principals monuments de Berlín com són la Porta de Brandenburg, el Reichstag, el Palau de Bellevue o la Postdamer Platz. Després de passejar pel parc, sopar i allotjament a l’hotel.

 

Quart dia: Saschenhausen - Potsdam

Esmorzar a l’hotel i avui ens recollirà un autocar per fer les visites al camp de concentració de Saschenhausen i la ciutat pròxima de Postdam. Primer de tot, ens acostarem al recinte que va restar en funcionament des de 1936 i fins al 1950. Fins l’any 1945, va estar en domini nazi, recloent-hi jueus, gitanos, homosexuals i posteriorment testimonis de Jehovà. En aquest període hi van arribar a morir 30.000 presos. Del 1945 al 1950, va ser utilitzat pel règim comunista de l’URSS, on hi varen empresonar enemics polítics així com militars i funcionaris del III Reich. En acabat, sortirem amb l’autocar cap a Postdam, ciutat al sud-oest de Berlín i coneguda per Palau de Sanssouci i un conjunt d’edificis i jardins que inclouen l’antic palau del rei de Prússia. Anirem a l’antiga plaça del mercat, al centre de la ciutat, on trobarem nombrosos restaurants per dinar. Després podem anar fins al barri holandès, anomenat també petit Amsterdam. Des d’allà podem acostar-nos a visitar la porta de Brandemburg de Postdam. Tindrem tota la tarda per fer un tomb i descobrir els diversos palaus que ofereix la ciutat. A última hora agafarem l’autocar cap a Berlin per sopar i allotjar-nos.

 

Cinquè dia: Museu Jueu - Barcelona

Esmorzar a l’hotel i avui al matí anirem fins al Museu Jueu on podrem descobrir els dos mil anys de la història jueva-alemanya. Finalitzada la visita al museu podem fer un tomb pel barri adjacent i acostar-nos fins a Gendarmenmarkt, considerada una de les places més boniques de Berlín. A la plaça hi trobarem, en una banda, la Catedral Francesa o Französischer Dom, i a l’altra, la Deutscher Dom, o Catedral Alemanya. Tindrem temps lliure per fer algunes compres. Dinarem i anirem cap a l’hotel on ens recollirà l’autocar per portar-nos a l’aeroport. Embarcament i vol cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat i fi del viatge. 

PREU

Temporada baixa                         473,00 €

Temporada alta                            549,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

 

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona - Berlín - Barcelona amb una maleta facturada per persona · Trasllats de l'aeroport de Berlin a l'hotel i viceversa · 4 nits d'hotel 3*** a Berlín en règim de mitja pensió · Entrada al Museu Jueu · Entrada al Mauermuseum · Entrada a la Museuminsel · Autocar per a l'excursió a Saschenhausen i Potsdam · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tothom · Gratuïtats per a professors