Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » REGNE UNIT I IRLANDA » CITY OF LONDON

CITY OF LONDON

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

4 dies a la ciutat de Londres. La capital britànica ens ofereix cultura i oci a parts iguals. Museus, teatres, atraccions, monuments i botigues es reparteixen al llarg dels barris de la ciutat per mostrar-nos el conjunt d'elements que formen l'actual Londres.

 

Primer dia: Aeroport de Barcelona - Londres - Soho i Picadilly Circus

Trobada a l'Aeroport de Barcelona dues hores abans de la sortida del vol. Facturació de maletes i sortida direcció a Londres. Arribada i un autocar ens recollirà per portar-nos fins l'hotel. Temps lliure per dinar. A la tarda, podrem passejar pel districte del Soho i Leicester Square i els seus teatres. Quan sigui fosc, ens podem acostar a lar iba del Tàmesi per veure l'espectacular London Eye o el Big Ben, un dels símbols de la ciutat. També anirem a Picadilly Circus, intersecció que s'ha fet coneguda pels seus neons publicitaris que pengen dels edificis. Al vespre, allotjament a l'hotel.

 

Segon dia: Trafalgar Square i Westminster - Hyde Park

Esmorzar a l'hotel i sortida cap a Trafalgar Square. un dels centres neuràlgics de la ciutat i des d'on comencen grans avingudes. Sense adonar-nos-en, entrarem al districte de Westminster, cor polític de Londres, on hi ha les cases del Parlament, la residència del Primer Ministre britànic i també el Big Ben. Dinar lliure i anirem a Hyde Park, el pulmó de Londres, amb més de 250 hectàrees d'àrea verda. Pujarem per Oxford Street, el carrer comercial més gran del món, i acabarem a la zona de Covent Garden,. Al vespre, allotjament a l'hotel.

 

Tercer dia: Saint Paul's Cathedral i Riba del Tàmesi

Esmorzar i avui veurem la Catedral de Saint Paul, l'església protestant més antiga i la segona església cristiana més gran del món, només per darrere de Sant Pere del Vaticà. Continuarem la visita pel barri financer de Londres, on veurem les seus dels bancs britànics més importants o la borsa de Londres. Dinar lliure i continuarem fins a l'espectacular Torre de Londres, on guarden les joies de la corona. Tot seguit, ens acostarem al Tower Bridge, el pont més conegut de la ciutat. Allotjament a l'hotel.

 

Quart dia: Museus de Londres i Camden Town - Aeroport de Barcelona

Esmorzar a l'hotel i us proposem visitar alguns dels nombrosos museus que ens ofereix la ciutat de Londres, com el British Museum, el Victoria & Albert's Museum, o el Natural History Museum. També podem acostar-nos fins al barri de Camden Town, bressol de la cultural urbana britànica. Dinar lliure i a la tarda anirem cap a l'hotel on ens recollirà l'autocar per anar fins a l'Aeroport. Embarcament i sortida cap a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

PREU

Temporada única                         562,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona - Londres - Barcelona amb equipatge de mà · Trasllats aeroport de Londres - Hotel - Aeroport de Londres · 3 nits d'hotel 3*** a Londres ciutat en règim d'allotjament i esmorzar · Entrada al British Museum · Entrada al Natural History Museum · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors