Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » MADRID

MADRID

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Gaudeix de 5 dies a Madrid amb l'autocar a la vostra disposició. A més, també farem una excursió a Toledo i coneixerem la capital aragonesa, Saragossa.

 

Dia 1: Escola – Saragossa - Madrid

Trobada  a l’escola al matí per sortir direcció Madrid, de camí podem parar a Saragossa per visitar aquesta ciutat,  passejarem per els carrerons de la capital d’Aragó, entrarem a visitar la Catedral del Pilar i ens acostarem fins a veure l’Ebre, temps lliure per dinar  i realitzar algunes compres, i ben dinat agafarem l’autocar per continuar cap a Madrid. Arribada a Madrid a última hora de la tarda, instal·lació, sopar i allotjament

 

Dia 2: Madrid

Esmorzar a l’hotel i començarem les visites a la ciutat. Podem començar per el Palau Reial la residència oficial del Rei i el Palau més gran d’Europa, podrem visitar les sales del Palau, com el saló del tro o la cambra del Rei. Just a l’eix del Palau trobem la Catedral de l’Almudena que podem entrar a visitar per seguidament passejar per els jardins del Campo del Moro. Finalitzada la visita, anirem cap a la famosa Calle Mayor fins arribar a la Plaza Mayor on disposarem de temps lliure per dinar. Ben dinat, continuarem per la Calle Mayor fins arribar a la Puerta del Sol, on trobarem la Casa de Correos (l’edifici més antic de la plaça). Si observem bé el paviment, podrem trobar també el km 0 de totes les radials espanyoles. Dins la plaça també hi ha l’escultura símbol de Madrid: L’Oso i el Madroño. Seguidament arribarem al Museu Reina Sofia. Entrarem al Museu on podrem veure el Guernika de Picasso, així com obres de Dalí, Miró, Pop Art... Passarem la tarda al museu, i a última hora, ens recollirà l’autocar per anar cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

Dia 3: Toledo

Esmorzar a l’hotel i agafarem l’autocar per anar cap a Toledo, situada a una hora d’autocar, és una ciutat molt pintoresca amb carrers estrets i amb molts de desnivells. Està situada a la vora del Tajo, fet que l’ha fet una ciutat molt desitjada a nivell estratègic, o podrem descobrir veient les seves muralles, el Alcazar on a dia d’avui encara hi ha la caserma militar i un museu militaro el Castell de San Servando. Veurem l’hospital de Tavera que té una esglèsia amb portal de màrmol, la Catedral gòtica on podrem trobar obres de Goya i el Greco. Dinarem a la ciutat i tindrem temps lliure per passejar per els seus carrers i si ho volem comprar algun dels objectes típics de la ciutat. A mitja tarda, tornarem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Dia 4: Madrid

Esmorzar al hotel i avui continuarem les visites a Madrid, a primera hora del matí podem anar al Museo del Prado on podrem gaudir d’obres de Velazquez, Goya, Murillo, Botticelli, Rembrant... Passarem el matí visitant el conegut museu i finalitzada la visita sortirem per continuar passejant per la capital. Caminarem al llarg de tot el Paseo del Prado fins arribar a una de les fonts més reconegudes per tothom, La Cibeles. Un cop aquí, tindrem temps lliure per dinar, i seguidament anirem cap a la porta de Alcalà, a l'entrada del parc del Retiro, entrarem a aquest parc de 120 hectarèes on podrem veure el passeig de les estàtues, el Cason del Buen Retiro, el Palacio de Cristal i l’estanc i monument a Alfons XII. Tornada cap a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 5: Madrid – Escola

Esmorzar a l’hotel i agafarem l’autocar per tornar cap a casa, de camí podem fer una parada al Monestir de Pedra per  descobrir aquest paratge natural amb cascades i salts d’aigua així com visitar el Monestir. Arribada a l’escola a mitja tarda, comiats i fi del viatge.

PREU

 Temporada única                           369,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 5 dies del viatge · 4 nits d'hotel 3*** a Madrid ciutat en règim de mitja pensió · Entrada al Museo del Prado · Entrada al Museo Reina Sofia · Excursió a Toledo · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors

OPCIÓ EN AVE - 4 DIES SENSE TOLEDO

Temporada única                         346,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU (AVE)

Bitllet d'anada i tornada en AVE BCN-Madrid · 3 nits d'hotel 3*** a Madrid cèntric en règim de mitja pensió · Entrada al Museo del Prado · Entrada al Museo Reina Sofia · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors