Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ITÀLIA » ROMA ON BOARD

ROMA ON BOARD

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

6 dies per conèixer la ciutat eterna de Roma, viatjant en ferry des de Barcelona i amb hotel al centre de la ciutat, a la zona de Termini. Visitarem el Colisseu i els Museus Vaticans, així com índrets tant coneguts com la Fontana di Trevi o el Panteó.

 

Primer dia: Port de Barcelona - Nit al ferry

Trobada al port de Barcelona a les 20h, recollida dels bitllets a taquilla i embarcament al ferry de Grimaldi Lines. Ens instal·larem als camarots i la sortida està prevista a les 22:15h. Disposarem de temps lliure durant la navegació (18 hores aproximadament).

 

Segon dia: Civitavecchia - Roma 

Arribarem al Port de Civitavecchia a la tarda (cap a les 18:45h), baixarem del ferry i anirem cap a Roma, sopar i allotjament a l’hotel. Si anem bé d’hora podem fer un tomb per Roma i tenir una primera presa de contacte amb la ciutat, podríem acostar-nos fins al Castell de San Angelo per tenir unes magnífiques vistes de tota la ciutat.

 

Tercer dia: Roma antiga i Trastevere

Esmorzar a l’hotel a primera hora del matí i anirem cap a la Basílica de San Giovani in Laterano, la catedral de Roma. Entrarem per admirar les seves escultures. Tot seguit anirem a visitar el Colisseu, construït al segle I. Entrarem per visitar aquest magnífic amfiteatre on celebraven batalles de gladiadors, hi simulaven batalles navals i caceres. A l’antiguitat, tenia capacitat per vora 50.000 persones, una capacitat sorprenent per l’època romana. Tan bon punt sortim del Colisseu, passarem per l’arc de Constantí i anirem cap als Fòrums Romans per passejar pel que antigament era el centre de la vida pública de Roma. Veurem les restes del Temple de Venus, la Basílica de Maxenci, o el lloc on es creu que va ser incinerat Juli César. Disposarem de temps lliure per dinar a la zona i en acabat, passejarem fins l’antic circ romà i d’allà a l’església de Santa Maria de Cosmedin, on trobarem la famosa Bocca de la Verità. Travessarem el riu fins al Trastevere, un dels barris més animats de Roma. La vida d’aquest barri se centra a la plaça de Santa Maria, on trobem la basílica amb el mateix nom. Disposarem de temps lliure per gaudir d’aquest barri tan particular, i a última hora de la tarda anirem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Roma monumental

Esmorzar a l’hotel i anirem cap al centre de Roma. La nostra ruta d’avui començarà pel palau de Vittorio Emanuele II, un enorme monument fet en honor al primer rei de la Itàlia unificada, situat a la Plaça de Venècia. Podrem aprofitar per donar la volta al monument i així pujar el turó Capitolí. Dalt d’aquest turó trobarem la plaça del Campidoglio, dissenyada per Miquel Àngel.  Baixarem del turó i ens endinsarem pels carrers de Roma, tot pujant per la via del Corso i veurem la Fontana di Trevi, on tindrem temps lliure per llançar la moneda i així assegurar-nos que tornarem a la ciutat eterna. També podrem aprofitar per realitzar compres de souvenirs a les botigues dels voltants i dinar. Ben dinat, continuarem les visites anant fins a Plaça Espanya, on aprofitarem per pujar l’escalinata per gaudir de les vistes, i a més, visitar l’església de Trinità dei Monti. Després continuarem passejant pels carrers del voltant, on hi trobarem moltes botigues de luxe, i arribarem fins a la Piazza del Popolo al nord de les muralles aurelianes. La Piazza del Popolo és una plaça d’estil neoclàssic on trobem al centre un obelisc egipci dedicat a Ramsès II. Podrem visitar també l’església de Santa Maria del Popolo i després baixarem per la Via del Corso per anar cap al Panteó, construït com un temple pels Déus. Entrarem a visitar-lo i després anirem cap a Piazza Navona. Va ser un estadi que acollia més de 30.000 espectadors a l’època romana, i actualment encara conserva la forma d’estadi ovalat. Tindrem temps lliure per fer-nos fotos o degustar un Capuccino en una de les nombroses cafeteries que hi trobarem. Després anirem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Cinquè dia: Ciutat del Vaticà - Civitavecchia

 Esmorzar a l’hotel i avui al matí anirem a visitar la ciutat del Vaticà, començant pel Castell de Sant Angelo que trobarem just a l’entrada i després anant cap als Museus Vaticans. Visitarem aquest conjunt de museus on trobem diferents edificis temàtics, amb edificis pontificis, galeries, escultures i jardins. Per finalitzar la visita, acabarem a la famosa Capella Sixtina, que originalment servia com a capella de la fortalesa vaticana, i actualment serveix per celebrar diversos actes i cerimònies, com els conclaves per l’elecció dels nous Papes. Podrem admirar els frescos del sostre pintats per Miquel Àngel on trobarem les 9 històries del Gènesis. Finalitzada la visita, ens trobarem fora els museus i anirem cap a visitar la Plaça Sant Pere i la coneguda Basílica de Sant Pere, considerada l’església catòlica més gran del món, i que va ser construïda sobre les restes de Sant Pere. Disposarem de temps lliure i ben dinat anirem cap a l’hotel per recollir les maletes i ens recollirà l’autocar per anar cap al port de Civitavecchia. Arribada al port, embarcament a les 22:15h i sortida en direcció Barcelona. 

 

Sisè dia: Port de Barcelona

Passarem el dia navegant dalt del ferry de Grimaldi. Arribada prevista al port de Barcelona a les 18-19h. Desembarcament i fi del viatge.

PREU

Temporada baixa                         305,00 €

 Temporada alta                           365,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en ferry Barcelon - Civitavecchia - Barcelona en acomodació camarot per a tothom · Trasllats des del Port de Civitavecchia a l'hotel i viceversa · 3 nits d'hotel 3*** a la zona de Termini (Roma) en règim de mitja pensió · Entrada al Colisseu i Fòrums Romans · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors