Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » FRANÇA » PARÍS EN AVIÓ

PARÍS EN AVIÓ

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

4 dies per descobrir París, la ciutat de la llum. Viatjarem en avió i ens mourem a peu i en transport públic per conèixer tots els racons d'aquesta magnífica ciutat, la segona més visitada d'Europa.

 

Primer dia: Barcelona - Paris - Museu del Louvre - Camps Elísis

Trobada a l’aeroport de Barcelona dues hores abans de la sortida del vol, facturació de les maletes i embarcament per volar cap a Paris. Arribada a la capital de França, recollida de les maletes i al mateix aeroport ens recollirà un autocar per portar-nos cap a l’hotel. Deixarem l’equipatge i començarem les visites a la ciutat. Proposem acostar-nos fins al Museu del Louvre, on podem dinar als carrers dels voltants. Ben dinat, començarem visitant aquesta pinacoteca amb més de 400.000 obres, entre les quals trobarem la famosa Gioconda, La Llibertat guiant el poble, el Rai de la Medusa, la Venus de Milo, etc., així com una magnifica col·lecció egípcia que no podeu deixar de visitar. Passarem la tarda visitant el Louvre i si ens queda temps, podem passejar pels Jardins de les Tulleries, tot arribant fins els Champs Elysees i finalment, a l’Arc de Triomf. A última hora de la tarda, anirem cap a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos.

 

Segon dia : Torre Eiffel - Trocadero

Esmorzar i anirem a visitar el monument més conegut de Paris: La Torre Eiffel, visitar el monument més conegut de Paris: La Torre Eiffel, tindrem temps lliure que podrem aprofitar per fer fotos des del mirador del Trocadero o pujar fins al cim de la Torre per admirar les espectaculars vistes que ens brinda la ciutat. Després podem acostar-nos fins al Museu d’Orsay per veure una de les col·leccions impressionistes més grans del món. Dinarem per la zona, i a la tarda anirem a visitar les Invalides, edifici construït per donar assistència i residència a soldats retirats, gent gran i invàlids de guerr, actualment acull diferents museus i la tomba del General Napoleó Bonaparte. Farem un tomb per la zona i a última hora de la tarda, anirem cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

 

Tercer dia: Montmartre - Les Halles

Esmorzar i sortirem per anar a visitar el barri de Montmatre. Agafarem el metro fins a Place de Clichy, des d’on anirem cap al molí més fotografiat del món: el Moulin Rouge. Tot seguit començarem a pujar pels carrers d’aquest pintoresc barri fins arribar a la Basílica del Sagrat Cor, inaugurada l’any 1914, i des d’on podrem admirar les magnífiques vistes que ens ofereix de la ciutat de París. Endinsant-nos més, arribarem fins a la Place du Tertre, on es reuneixen tots els pintors i caricaturistes de la ciutat. Disposarem de temps lliure on podrem aprofitar per degustar una de les famoses creps franceses o comprar regals per casa en una de les nombroses botigues situades al barri. Finalitzada la visita, anirem cap a l’Hôtel de la Ville, l’ajuntament de París, des d’on farem un tomb pel barri de Les Halles i anirem a dinar prop del Centre Pompidou, el modern centre d’art contemporani de París. Podem recórrer el Carrer de Rivoli, on hi trobarem nombroses firmes de roba internacionals, o pujar fins l’Opera Garnier, on hi trobarem les Galeries Lafayette. També tindrem temps lliure per fer algunes compres. A última hora de la tarda, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Quart dia: Ille de la Cité - Barri Llatí – Barcelona

Esmorzar a l’hotel i avui passarem l’últim dia a Paris. Aprofitarem per anar fins l’Ille de la Cité, on trobarem la Catedral de Notre Dame, destruïda parcialment per l'incendi de 2019. Tot seguit, continuarem cap a la Conciergerie, antiga residencia reial i posteriorment utilitzada com a presó, i la Sainte Chapelle, considerada per molts una de les obres mestres del gòtic. Seguirem la nostra visita anant fins al barri llatí, districte universitari des del segle XI, que dona al seu nom a la llengua emprada pels estudiants a l’edat mitjana. Disposarem de temps lliure per gaudir dels seus carrerons, bars i botigues turístiques. Dinarem al barri llatí, A la tarda anirem a l’hotel, per recollir les maletes i agafar l’autocar que ens portarà fins l’aeroport. Arribada a l’aeroport, facturació i vol direcció Barcelona. Arribada a l’aeroport, comiats i fi del viatge.

PREU

Temporada baixa                         449,00 €

 Temporada alta                           523,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona - París - Barcelona amb una maleta facturada per persona · Trasllats de l'aeroport de París a l'hotel i viceversa · 3 nits d'hotel 2**sup a París centre en règim de mitja pensió · Entrada al Museu del Louvre · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per tots · Gratuïtats per a professors