Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » FRANÇA » PARÍS + FUTUROSCOPE

PARÍS + FUTUROSCOPE

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge de 6 dies en autocar a París on aprofitarem per visitar el Parc de Futuroscope i gaudir-ne durant tot un dia. A més, veurem els monuments i llocs més represenatius de la capital francesa acabant amb un dia a Eurodisney.

 

Primer dia: Escola – Futuroscope

Trobada a l’escola a última hora del vespre (21h aprox.) i sortida en autocar cap a Paris. Parada per sopar en una area de servei habilitada amb picnic (sopar no inclòs, es recomana portar entrepà de casa).  Es farà nit en ruta parant cada 2-3 hores per estirar les cames i anar al lavabo.

 

Segon dia: Futuroscope

Arribada a Futuroscope a primera hora del matí i ens acostarem a l’hotel per deixar les maletes. Tot seguit, tindrem temps per esmorzar i ens dirigirem cap a l’entrada del parc. Aquest parc, basat en les últimes tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals, robòtiques i de la simulació, compta amb atraccions audiovisuals úniques a Europa. Podrem gaudir de La màquina del Temps, la Vienne Dinàmica, l’Atac del Virus o l’iMagic. A l’hora acordada, anirem junts a sopar i al vespre gaudirem de l’espectacle nocturn que es desenvolupa a l’espai central del parc. En acabat, anirem cap a l’hotel per dormir.

 

Tercer dia: Futuroscope – Montmartre - Les Halles - Torre Eiffel

Esmorzar a Futuroscope i sortida amb l’autocar en direcció a París per anar a visitar el barri de Montmatre. L’autocar ens deixarà als peus del molí més fotografiat del món: el Moulin Rouge. Tot seguit començarem a pujar pels carrers d’aquest pintoresc barri fins arribar a la Basílica del Sagrat Cor, inaugurada l’any 1914, i des d’on podrem admirar les magnífiques vistes que ens ofereix de la ciutat de París. Endinsant-nos més, arribarem fins a la Place du Tertre, on es reuneixen tots els pintors i caricaturistes de la ciutat. Disposarem de temps lliure on podrem aprofitar per degustar una de les famoses creps franceses o comprar regals per casa en una de les nombroses botigues situades al barri. Finalitzada la visita, agafarem l’autocar per anar cap a l’hotel de la Ville, l’ajuntament de París, d’es d’on farem un tomb pel barri de Les Halles i anirem a dinar prop del Centre Pompidou, el modern centre d’art contemporani de París. Podem recórrer el Carrer de Rivoli, on hi trobarem nombroses firmes de roba internacionals, o pujar fins l’Opera Garnier, on hi trobarem les Galeries Lafayette. Seguidament agafarem l’autocar per visitar el monument més conegut de Paris: La Torre Eiffel, tindrem temps lliure que podrem aprofitar per fer fotos des del mirador del Trocadero o pujar fins al cim de la Torre per admirar les espectaculars vistes que ens brinda la ciutat. A última hora de la tarda, l’autocar ens recollirà per portar-nos cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Louvre - Ille de la Cité - Barri Llatí

Esmorzar i l’autocar ens portarà cap al Museu del Louvre i començarem visitant aquesta pinacoteca amb més de 400.000 obres, entre les quals trobarem la famosa Gioconda, La Llibertat guiant el poble, el Rai de la Medusa, la Venus de Milo, etc., així com una magnifica col·lecció egípcia que no podeu deixar de visitar. Passarem el matí visitant el museu. Al migdia, sortirem del museu i disposarem de temps lliure per fer fotos a l’exterior del Louvre, on destaca la moderna piràmide al bell mig de les 3 ales del museu. Temps lliure per dinar. Tot passejant per la riba del Sena, arribarem fins l’Ille de la Cité,  on trobarem la Catedral de Notre Dame, destruïda parcialment per l'incendi de 2019. Tot seguit, continuarem cap a la Conciergerie, antiga residencia reial i posteriorment utilitzada com a presó, i la Sainte Chapelle, considerada per molts una de les obres mestres del gòtic. Seguirem la nostra visita anant fins al barri llatí, districte universitari des del segle XI, que dona al seu nom a la llengua emprada pels estudiants a l’edat mitjana. En acabat, ens recollirà l’autocar per anar fins l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Cinquè dia: Eurodisney – Nit en ruta

Baixarem a esmorzar després de recollir les habitacions i fet les maletes. Tot seguit agafarem l’autocar per anar cap al parc de Disneyland. Passarem el dia al parc, gaudint de les espectaculars atraccions com l’Space Mountain, Pirates del Carib o espectacles com Peter Pan. Tiquet de dinar inclòs en el preu. A última hora de la tarda, temps per sopar i ens trobarem per emprendre el viatge de tornada cap casa. Farem nit en ruta parant cada 2-3 hores per descansar.

 

Sisè dia: París – Escola

Parades per esmorzar i estirar les cames. Arribada a l’escola a mig matí. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREU

Temporada baixa                        419,00 €

Temporada alta                           449,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 6 dies del viatge · 1 nit d'hotel a Futuroscope en règim de mitja pensió · Entrada al Parc de Futuroscope · 2 nits d'hotel 3*** als voltants de París en règim de mitja pensió · Entrada al Museu del Louvre · Entrada al Parc d'Eurodisney · Tiquet de dinar al Parc d'Eurodisney · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil · Gratuïtats per a professors