Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ALEMANYA » MÚNIC + INNSBRUCK + VENECIA

MÚNIC + INNSBRUCK + VENECIA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Circuit de 7 dies en autocar combinant Baviera, els Alps austríacs i el Nord d'Itàlia. Coneixerem les ciutats de Múnic, Innsbruck, Venècia i Milà en aquest viatge que ens permetrà viatjar al cor d'Europa i conèixer aquestes ciutats úniques.

 

Primer dia: Escola - Nit en ruta

Trobada a l'escola a la tarda i sortida en direcció a Alemanya amb l'autocar. Nit en ruta amb parades per sopar i estirar les cames.

 

Segon dia: Múnic

Arribada a la capital bavaresa a mig matí i començarem les visites a la ciutat. Començarem pel centre de la ciutat, la MarienPlatz, on hi ha l'Ajuntament nou i vell, i molt a prop, hi trobarem la Frauenkirsche, la Catedral de Múnic, amb les seves dues torres gòtiques. Temps lliure per dinar i continuarem les visites a la ciutat. Podem acostar-nos al mercat de queviures de Viktualienmarkt, i tot passejant, veurem les esglésies de Peterskirsche, Asamkirsche o Michaelskirsche, d'estils ben diferents. Podem acabar el dia a l'Odeonsplatz o prenent un refresc a l'històrica cerveseria Hochbräuhaus. A l'hora acordada, trasllat cap a l'hotel / alberg per sopar i allotjar-nos.

 

Tercer dia: Dachau - Deutsches Museum - Múnic

Esmorzar i sortida amb l'autocar en direcció al Camp de concentració de Dachau. Aquest camp vas ser el primer que es va crear, i va restar operatiu 12 llargs anys, durant els quals hi varen passar més de 200.000 presoners, molts d'ells sense tornar-ne a sortir mai més. Visitarem les instal·lacions d'aquest memorial de l'horror nazi, i l'autocar ens tornarà cap a Múnic. Temps lliure per dinar. A la tarda, visita al Deutsches Museum, un dels museus més complets d'Europa dedicat a la ciència i a la tecnologia. En acabat, tindrem temps lliure per fer algunes compres o veure el que ens hagi quedat pendent. Tornada a l'hotel / alberg per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Munich – Innsbruck – Lido di Jesolo

Esmorzar i sortirem ben d’hora amb autocar direcció Innsbruck. Arribarem a la ciutat austríaca i podrem veure la mundialment famosa pista olímpica de salts d’esquí de Bergisel. Després baixarem de l’autocar i anirem a passejar p els pintorescos carrerons del casc antic. A la riba del riu Inn, aquests carrerons medievals són acollidors i molt fàcils de recórrer a peu. Tindrem temps lliure per dinar i ben dinat podrem passejar pel carrer Herzog-Friedrich Strasse. Rodejada per arcs de pedra, aquesta és la via comercial principal i la porta d’entrada a la Stadtturm, torre que ofereix unes magnífiques vistes de la ciutat. Podem visitar també el Palau Hofburg i la Catedral de Sankt Jakob. A mitja tarda, agafarem l’autocar per anar cap a Lido di Jesolo. Arribada a l’hotel, instal·lació, sopar i allotjament.

 

Cinquè dia:  Venècia 

Esmorzar i sortida cap a la bella Venècia. Agafarem el Vaporetto per arribar a la ciutat i passarem el dia recorrent les seves places, ponts i canals que creuen i divideixen la ciutat en petites illes de cases flotants. Destaquem el Pont de Rialto, la Plaça i Catedral de Sant Marc, o el Palazzo Ducale i el Pont dels Sospirs. Dinar lliure a la ciutat. Tarda per continuar visitant Venècia. A l'hora acordada, tornarem amb Vaporetto fins on ens espera l'autocar per tornar a l'hotel. Sopar i allotjament.

 

Sisè dia: Lido di Jesolo – Milà

Esmorzar a l’hotel, carregarem les maletes a l’autocar i sortirem en direcció Milà. Arribarem a la capital de la moda i anirem a visitar el conegut Duomo, d’estil gòtic, on les finestres del cor de la catedral estan catalogades com les més grans del món. Un cop sortim del Duomo anirem a dinar i després podrem passejar per les seves avingudes repletes de botigues de luxe. Dinarem a Milà i a la tarda podem acostar-nos fins la Galleria Vittorio Emanuele i d’allà al teatre de la Scala. Tindrem temps lliure per realitzar les compres i sopar. Ben sopat agafarem l’autocar per emprendre el viatge de tornada a casa. Nit en ruta.

 

Setè dia: Escola 

Arribarem a l’escola a mig matí. Fi del viatge.

PREU

Temporada única                         395,00 €

 

 Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 7 dies de viatge · 2 nits d'hotel / alberg a Múnic en règim de mitja pensió · 2 nits en hotel 3*** a Lido di Jesolo (Venècia) en règim de mitja pensió · Entrada al Camp de Concentració de Dachau · Entrada al Deutsches Museum de Múnic · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors