Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » NACIONAL » ESPANYA » CANTÀBRIA

CANTÀBRIA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

5 dies a Cantàbria  en autocar per conèixer els encants d'aquesta regió. Coneixerem la seva capital, Santander, així com la costa cantàbrica. Aprofitarem per veure las Cuevas de Altamira o arribar fins als Picos de Europa.

 

Dia 1: Escola – Logroño– Cantàbria

Sortida de l’escola a primeríssima hora del matí en direcció a Cantàbria amb l’autocar. De camí, farem una parada per esmorzar i arribarem a Logroño, la capital de la Rioja. Tindrem una mica de temps lliure per veure els punts més importants de la ciutat com la Concatedral de Santa Maria, el Mercat de San Blas o la Calle Laurel. Dinarem l’entrepà que portem de casa i sortirem en direcció a Cantàbria. A la tarda arribarem a l’hotel per instal·lar-nos i sopar. Nit a Cantàbria.

 

Dia 2:  Descens en Canoa - Cuevas del Soplao – Santillana del Mar

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Panes per fer una activitat de descens del riu en Canoa. Un cop els monitors ens hagin explicat l’activitat, pujarem dalt de la canoa i passarem una bona estona remant. En acabat, anirem cap a las Cuevas del Soplao, a la localitat de Celis. Podrem veure aquestes coves amb centenars d’anys d’històries, gaudir amb el silenci que es respira a i l’interior i passejar veient el conjunt d’estalactites i estalagmites. Abans o després d’entrar a les coves tindrem temps per dinar. A la tarda, anirem fins al centre de la població de Santillana del Mar. Aquesta ciutat, d’origen medieval, destaca pel seu centre històric, hi destaquen la colegiata de Santa Juliana, santa que dona origen al nom de Santillana. Durant la tarda també podrem visitar les Coves d'Altamira. Al vespre, tornada a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Dia 3: Santo Toribio de Liebana – Picos de Europa - Parc d'Aventures

Esmorzar a l’hotel i sortida cap als Picos de Europa, entre Cantàbria, Astúries i Castilla i Leon. Aquest conjunt de muntanyes compta amb 14 cims de més de 2600 metres, i amb molts altres que superen els 2000m. Abans d’arribar al nostre destí, farem parada al Monasterio de Santo Toribio de Liébana, on destaca el Signum Crucis, el tros més gran conegut de la creu on va morir Jesucrist. Tot seguit anirem fins a Fuente Dé, on, amb un telefèric salvarem un desnivell de 753m fins un mirador des d’on es pot observar tota la vall del riu Deba.  Temps lliure per dinar i baixarem a peu el desnivell que hem pujat en telefèric fins on ens espera l’autocar. A la tarda, farem una activitat en un parc d’aventura amb tirolines i aventura als arbres. Tornada a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Dia 4: Cabárcerno – Santander

Esmorzar i sortida cap al Parc Natural de Cabárceno. Aquest recinte-parc és propietat pública i representa un centre d’investigació i desenvolupament d’espècies en perill d’extinció, majoritàriament de la Península Ibèrica. Durant els seus més de 20km de recorregut asfaltat, podem veure, en estat de semillibertat, rinoceronts, cérvols, monos de Gibraltar, llops, osos, lleons, etc. Els animals més dòcils, i que estan més alliberats, es poden observar de ben a prop, ja que moltes vegades s’acosten als vehicles dels turistes. També hi ha espectacles d’aus rapaces i de lleons marins. Dinar lliure i ben dinat agafarem l’autocar per anar cap a la capital de Cantàbria.. Aquesta ciutat es troba banyada pel mar cantàbric, i entre els seus atractius, destaquen la Catedral de la Asunción, el Real Palacio de la Magdalena, una de les residencies dels Reis d’Espanya, o la Platja de el Sardinero, on destaquen el seu Casino, el Palacio de Deportes o el camp de futbol del Racing de Santander, amb el mateix nom que la platja. Tindrem temps lliure per conèixer la ciutat i fer algunes compres, ja que a Santander hi trobarem nombroses botigues de moda conegudes arreu. A l’hora acordada, sopar i allotjament a l’hotel.

 

Dia 5: Bilbao – Escola

Esmorzar i recollida de les habitacions. Sortirem en autocar en direcció a l’escola. De camí, farem parada a Bilbao, capital del País Basc i de la província de Bizkaia. Bilbao destaca per la seva variada arquitectura, sobretot civil. A més de l’espectacular Museu Guggenheim de Frank Gehry, val la pena veure la casa Consistorial, el Palacio Euskalduna, el Palacio Chávarri, els teatres d’Arriaga i Campos Elíseos, o la Univestitat de Deusto. Tindrem temps lliure per conèixer el casc antic de la ciutat basca i fer algunes compres. També disposarem de temps per dinar, i tot seguit, agafarem el bus per sortir cap a casa. Arribada a última hora del vespre a l’escola.

PREU

Temporada única               385,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 5 dies del viatge · 4 nits d'hotel a Cantàbria en règim de mitja pensió · Entrada al Parque Natural de Cabárceno · Entrada a las Cuevas de Altamira · Descens en Canoa · Pujada amb el telefèric Fuente Dé als Picos de Europa · Entrada a las Cuevas del Soplao · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors