Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » FRANÇA » CARCASSONNE

CARCASSONNE

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

3 dies per descobrir el sud de França en autocar i pensió completa. Visitarem Colliure i Elna, gaudirem de la Cité de l'Espace i de l'espectacular ciutat de Carcassonne.

 

Primer dia: Escola – Colliure – Maternitat d’Elna – Carcassonne

Trobada a primera hora del matí a l’escola i agafarem l’autocar per anar cap a Carcassonne. De camí, farem parada a Colliure, petita població a la costa francesa que ha estat inspiració de grans pintors com Matisse, Dalí o Picasso. Visitarem el Castell Reial de Colliure i passejarem per l’espigó fins a arribar a la petita capella que ens donarà unes fantàstiques vistes a la platja. També podem visitar el cementiri, on hi ha la tomba d’Antonio Machado. Tindrem temps per dinar i sortirem cap a Elna per visitar la Maternitat. Aquesta institució va funcionar des del 1939 al 1944, quan els nazis la van clausurar. Allà, van ajudar a les dones espanyoles refugiades a donar a llum, salvant a més de 600 infants. Acabada la visita, sortirem cap a Carcassonne, on ens instal·larem a l’hotel per tal de sopar i allotjar-nos.

 

Segon dia: Cité de l’Espace – Tolouse

Esmorzar a l’hotel avui anirem cap a la Cité de l’Espace. Aquest parc temàtic està dedicat a l’espai i a la seva conquesta. Hi trobarem el model del coet espacial Ariane5 a escala real, així com representacions  de l’estació espacial MIR o del Soyuz. A més, nombroses exhibicions temàtiques i interactives ens ajudaran a descobrir la història de l’espai. Compta també amb dues sales audiovisuals tipus hemisfèric i IMAX on es fan diferents projeccions, algunes en 3D. Acabada la visita, i si queda temps, ens acostarem a la ciutat de Tolouse. A l’hora acordada, tornarem cap a Carcassonne per sopar i allotjar-nos.

 

Tercer dia: Carcassonne - Escola

Esmorzar a l’hotel i avui visitarem la ciutat de Carcassonne. Començarem la nostra visita entrant al castell de Carcassonne, objecte d’una de les primeres restauracions amb visió turística a tot el món. Viollet-le-duc va restaurar la ciutadella de Carcassonne al segle XIX per encàrrec, deixant rere seu una ciutat pintoresca i molt característica per les seves torres acabades en punxa, com un castell de conte. No podem deixar de visitar la basílica de Saint Nazaire, amb els seus grans bitralls i una arquitectura gòtica típica francesa a la qual no estem acostumats. A l’hora acordada dinarem en un restaurant a la mateixa ciutadella i a la tarda l’autocar ens recollirà per anar cap a l’escola. Arribada al vespre i final del viatge.

PREU

Temporada única                         238,00 €

 

 Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 3 dies del viatge · 2 nits d'hotel a Carcassonne en règim de mitja pensió · Entrada al Castell de Colliure · Entrada a la Maternitat d'Elna · Entrada a la Cité de l'Espace amb visita guiada · Dinar a la Cité de l'Espace · Entrada al Castell de Carcasonne · Dinar en restaurant a Carcassonne · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors