Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » FRANÇA » BARRIS DE PARÍS

BARRIS DE PARÍS

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

6 dies en autocar a París per conèixer aquesta ciutat, els seus barris i monuments més representatius. I abans de marxar cap a casa, passarem l'últim dia a Eurodisney, per viure la màgia del parc d'atraccions.

 

Primer dia: Escola – París

Trobada a l’escola a última hora de la tarda (18-19h) i sortida en autocar cap a Paris. Parada per sopar en una area de servei habilitada amb picnic (sopar no inclòs, es recomana portar entrepà de casa).  Es farà nit en ruta parant cada 2-3 hores per estirar les cames i anar al lavabo.

 

Segon dia : Musée du Louvre – Champs Elysées i Arc de Triomf

Arribada a Paris sobre les 10h del matí. L’autocar ens deixarà davant del Museu del Louvre i començarem visitant aquesta pinacoteca amb més de 400.000 obres, entre les quals trobarem la famosa Gioconda, La Llibertat guiant el poble, el Rai de la Medusa, la Venus de Milo, etc., així com una magnifica col·lecció egípcia que no podeu deixar de visitar. Passarem el matí visitant el museu. Al migdia, sortirem del museu i disposarem de temps lliure per fer fotos a l’exterior del Louvre, on destaca la moderna piràmide al bell mig de les 3 ales del museu. Temps lliure per dinar. Ben dinat, passejarem pels Jardins de les Tulleries per arribar fins la Plaça de la Concòrdia, i continuarem pujant pels Camps Elysees, una de les avingudes més grans de Paris on destaquen les botigues de luxe més exclusives i els nombrosos concessionaris de cotxes. Finalment arribarem a Arc de Triomf, on tindrem la possibilitat de visitar-lo per poder gaudir de les vistes des de la seva terrassa. A última hora de la tarda, ens recollirà l’autocar per anar cap a l’hotel, on repartirem les habitacions i tindrem temps per instal·lar-nos. Tot seguit, sopar i allotjament.

 

Tercer dia: Ille de la Cité – Barri Llatí – Tour Eiffel

Esmorzarem a l’hotel i l’autocar ens portarà cap l’Ille de la France, on trobarem la Catedral de Notre Dame, destruïda parcialment per l'incendi de 2019. Tot seguit, continuarem cap a la Conciergerie, antiga residencia reial i posteriorment utilitzada com a presó, i la Sainte Chapelle, considerada per molts una de les obres mestres del gòtic. Seguirem la nostra visita anant fins al barri llatí, districte universitari des del segle XI, que dona al seu nom a la llengua emprada pels estudiants a l’edat mitjana. Disposarem de temps lliure per gaudir dels seus carrerons, bars i botigues turístiques. Dinarem al barri llatí, i seguidament agafarem l’autocar per visitar el monument més conegut de Paris: La Torre Eiffel, tindrem temps lliure que podrem aprofitar per fer fotos des del mirador del Trocadero o pujar fins al cim de la Torre per admirar les espectaculars vistes que ens brinda la ciutat. A última hora de la tarda, l’autocar ens recollirà per portar-nos cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Montmartre – Les Halles

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar per anar a visitar el barri de Montmatre. L’autocar ens deixarà als peus del molí més fotografiat del món: el Moulin Rouge. Tot seguit començarem a pujar pels carrers d’aquest pintoresc barri fins arribar a la Basílica del Sagrat Cor, inaugurada l’any 1914, i des d’on podrem admirar les magnífiques vistes que ens ofereix de la ciutat de París. Endinsant-nos més, arribarem fins a la Place du Tertre, on es reuneixen tots els pintors i caricaturistes de la ciutat. Disposarem de temps lliure on podrem aprofitar per degustar una de les famoses creps franceses o comprar regals per casa en una de les nombroses botigues situades al barri. Finalitzada la visita, agafarem l’autocar per anar cap a l’hotel de la Ville, l’ajuntament de París, d’es d’on farem un tomb pel barri de Les Halles i anirem a dinar prop del Centre Pompidou, el modern centre d’art contemporani de París. Podem recórrer el Carrer de Rivoli, on hi trobarem nombroses firmes de roba internacionals, o pujar fins l’Opera Garnier, on hi trobarem les Galeries Lafayette. A última hora de la tarda, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Cinquè dia: Eurodisney

Baixarem a esmorzar després de recollir les habitacions i fet les maletes. Tot seguit agafarem l’autocar per anar cap al parc de Disneyland. Passarem el dia al parc, gaudint de les espectaculars atraccions com l’Space Mountain, Pirates del Carib o espectacles com Peter Pan. Tiquet de dinar inclòs en el preu. A última hora de la tarda, temps per sopar i ens trobarem per emprendre el viatge de tornada cap casa. Farem nit en ruta parant cada 2-3 hores per descansar.

 

Sisè dia: París – Escola

Parades per esmorzar i estirar les cames. Arribada a l’escola a mig matí. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREU

Temporada baixa                         403,00 €

Temporada alta                            436,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 6 dies de viatge · 3 nits d'hotel 3*** als voltants de París en règim de mitja pensió · Entrada al Museu del Louvre · Entrada al parc d'Eurodisney · Tiquet per dinar al parc d'Eurodisney · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tohom · Gratuïtats per a professors