Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684

DUBLÍN

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Dublín és la capital d'Irlanda i una ciutat fascinant. Des de la cervesa Guinness a Oscar Wilde o els leprechauns, Dublín és una ciutat plena de simbologia i anecdotes a cada plaça o carrer. Visitar el Trinity College o la Guinness Storehouse són dues de les visites imprescindibles de la capital irlandesa.

 

Pimer dia: Aeroport de Barcelona – Dublín

Trobada a l’Aeroport del Prat. Facturació de maletes i embarcament a l’avió. Arribada a la capital irlandesa i un autocar ens recollirà per portar-nos a l’hotel / hostal. Començarem per fer un passeig per un dels carrers més comercials, O’Connell Street, on trobarem l’Spire, una agulla metàl·lica de més de 120m d’alçada. Podem continuar el nostre passeig fins a Talbot Street, on tindrem temps lliure per dinar i veure algunes botigues i pubs típics irlandesos. Seguidament baixarem fins a la riba del riu Liffey on veurem la Custom House, l’antiga seu de l’aduana del Port. No podem deixar de fer-li una foto des de l’altra banda del riu. Tot seguit, anirem fins a Temple Bar, el major centre cultural i d’oci i el barri més emblemàtic de Dublín. A l’hora acordada, tornada a l’hotel / hostal per sopar i allotjar-nos.

 

Segon dia: Trinity College i Guinness Storehouse

Esmorzar i sortida per conèixer la universitat més antiga d’Irlanda, i una de les més famoses al món, el Trinity College, fundada el 1592. Podrem passejar per tot el campus i veure els diferents edificis i facultats. No deixarem d’entrar a l’antiga biblioteca, amb més de 3 milions de volums. Dins la biblioteca podrem veure el Book of Kells, un manuscrit en llatí molt ornamentat que data del segle IX. En acabat, tindrem temps lliure per dinar a les rodalies. Temps lliure per dinar. En acabat, anirem cap a la Guinness Storehouse. De camí, podem acostar-nos al Castell de Dublín. Prop del castell trobarem el City Hall, de clara arquitectura georgiana. Entrarem per contemplar la seva majestuosa entrada amb una gran cúpula. Continuarem el nostre camí fins a la Guinness Storehouse, un dels atractius més visitats de Dublín. Des de la primera a l’última planta, coneixerem els ingredients que composen aquesta mítica cervesa símbol d’Irlanda, la seva fabricació o les campanyes de publicitat que han realitzat al llarg de la història. A dalt de tot, hi trobem el Gravity bar, un bar mirador on podrem prendre un refresc mentre admirem les vistes. Tornada a l’hotel hostal per sopar i allotjar-nos.

 

Tercer dia: Museu Nacional d'Arqueologia i Merrion Square Park

Esmorzar a l’hotel / hostal. Aquest matí ens acostarem al Museu Nacional d’Arqueologia, amb una exposició que ens mostra l’evolució de la civilització irlandesa des de l’arribada dels primers habitants a l’illa fins la Irlanda medieval. Els objectes més antics daten de l’any 7000 aC. Als pisos superiors hi trobarem recreacions sobre l’arribada dels víkings a Irlanda i també la vida al país durant l’època medieval. Acabada la visita, temps lliure per dinar. A la tarda, ens acostarem al Merrion Square Park. Aquest parc, perfectament cuidat, queda emmarcat entre els museus nacionals, les cases del Govern o el Senat. Temps lliure per dinar als voltants de Merrion Square i ens acostarem a la Catedral de Saint Patrick, l’església més gran d’Irlanda, datada de 1191. Possibilitat d’entrar a la Catedral. Seguidament, veurem l’altra Catedral de Dublin, la més antiga, la Christ Church, datada de 1172. Finalitzada la visita, tindrem temps lliure per fer algunes compres a Grafton Street o a la zona d’O’Connell, o passejar pel Temple Bar. Sopar i allotjament a l’hotel / hostal.

 

 Quart dia: Dublín – Aeroport de Barcelona

Esmorzar i últim dia a Dublín. Baixarem per Grafton Street, juntament amb O’Connell Street, el carrer més comercial de la ciutat, amb les principals botigues internacionals de moda i tecnologia. Tot caminant, arribarem fins al parc de Saint Stephen’s Green, creat el 1664 i remodelat el segle XIX com a parc victorià. Entre les seves zones més curioses, destaca el jardí per a cecs, amb plantes aromàtiques etiquetades en braile. Podrem passejar per aquest parc tant encantador i dinar a les proximitats, on trobarem el Centre Comercial de St. Stephen, amb més de 100 botigues a l’interior i amb una arquitectura ben curiosa. A l’hora acordada, tornarem cap a l’hotel / hostal per recollir les maletes i un autocar ens portarà fins l’aeroport. Embarcament i tornada cap a casa. Arribada i fi del viatge.

PREU

Temporada única                         486,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona/Girona - Dublín - Barcelona/Girona amb equipatge de mà · Trasllats en autocar de l'Aeroport de Dublín a l'hotel / hostal i viceversa · 3 nits d'hotel / hostal a Dublín en règim de mitja pensió · Entrada a la Biblioteca Antiga del Trinity College i el Book of Kells · Entrada a la Guinness Storehouse (només +18) · Entrada al Museu Arqueològic Nacional · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat per a tots · Gratuïtats per a professors