Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ITÀLIA » LA TOSCANA

LA TOSCANA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

6 dies de viatge en autocar per conèixer la regió italiana de la Toscana. Visitarem els pobles més característics com són Pisa, Lucca, Siena, San Gimignano, i la capital, Florència. Acabarem el viatge amb un tastet de Roma abans d'emprendre el viatge en ferry cap a casa.

 

 Primer dia: Escola - Nit en ruta

Trobada a l’escola a la tarda i agafarem l’autocar per començar el viatge cap a Itàlia. Parada per sopar en una area de servei habilitada amb picnic (sopar no inclòs, es recomana portar entrepà de casa).  Es farà nit en ruta parant cada 2-3 hores per estirar les cames i anar al lavabo.

 

Segon dia: Pisa - Lucca - Montecatini 

Arribada a Pisa a primera hora del matí. Anirem a visitar el Camp dels Miracles, on podrem veure el Duomo, el Baptisteri i la famosa Torre inclinada, el campanar de la Catedral de Pisa, ja va començar a inclinar-se en el moment de la seva construcció. Passarem el migdia, on ens podrem fer les clàssiques fotos amb la torre o també podem aprofitar per comprar alguns records al mercat. Temps lliure per dinar. A la tarda, sortirem cap a la ciutat de Lucca. Podrem visitar aquesta ciutat típica de la toscana que conserva intactes les seves muralles. També podrem visitar la famosa Catedral, el campanar i la plaça de l’Amfiteatre. A mitja tarda, anirem cap a l’hotel de Montecatini per instal·lar-nos. Tindrem una estona lliure a la tarda per fer un tomb per Montecatini i soparem i dormirem a l’hotel.

 

Tercer dia: Florència

Esmorzar i agafarem l’autocar per anar cap a Florència. Arribarem a la ciutat i començarem les visites. Farem un passeig al llarg del riu fins arribar a la Galleria dels Uffizzi, on començarem les visites endinsant-nos fins a la Piazza della Signoria per poder veure les escultures que decoren aquesta plaça tan particular de la ciutat. Entrarem a la Galleria dels Uffizzi per veure les obres de Boticelli, Tiziano i Leonardo da Vinci entre d’altres. Finalitzada la visita, anirem cap al riu per veure el famós Ponte Vecchio ple de joieries. D’allà, agafarem la Via Santa Maria, un carrer ple de botigues fins arribar al mercat del Porcellino, un mercat de pell i mocadors de seda. Temps lliure per dinar. Ben dinat continuarem les visites, pujant fins a la Catedral de Florència, el famós Duomo, fet de marbre amb els colors de la bandera italiana. Entrarem al Duomo per poder observar al cúpula dissenyada per Brunelescchi. Seguidament anirem cap a la Galleria de l’Accademia, on podrem veure el famós David de Michelangelo. Al vespre, l’autocar ens recollirà per tornar a l’hotel a Montecatini. Sopar i allotjament.

 

Quart dia: Siena - San Gimignano

Esmorzarem a l’hotel i agafarem l’autocar per anar cap a Siena, una ciutat artística amb carrerons, barris i torres molt característics. Entrarem a la ciutat i anirem fins a la famosa Piazza di Campo, coneguda per la seva forma de ventall. Podrem pujar a la torre de la Mangia, de 87 m d’alçada, que ens permetrà tenir unes vistes espectaculars de tota la Toscana. Ens endinsarem pels carrerons de Siena fins arribar al Duomo, que compren un conjunt de monuments entre els quals trobem la Catedral, la Cripta, el Baptisteri i el museu de l’Opera. Tindrem temps lliure per recórrer la ciutat i dinar. Recomanem anar a la cooperativa agrícola di Siena, on podrem comprar pasta típica italiana. Ben dinat agafarem l’autocar per anar cap a San Giminiano, petit poble de la Toscana d’origen medieval, situat en un turó. Hi trobarem una arquitectura medieval molt destacada, sobretot per les seves torres. Podrem passejar per els seus carrerons, visitar l’església de la Colegiata o el Palau Municipal. A última hora de la tarda, tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Cinquè dia: Montecatini - Roma - Civitavecchia 

Esmorzar a l’hotel i avui sortirem de la Toscana per anar a visitar la capital italiana, Roma, per tant, caldrà aixecar-se molt d’hora. Agafarem l’autocar direcció Roma on arribarem a última hora del matí. Tan bon punt arribem, l’autocar ens deixarà davant del Coliseu, on podrem entrar a visitar-lo per poder descobrir aquest amfiteatre on es celebraven lluites de gladiadors i es simulaven batalles navals. Tan bon punt sortim de la visita agafarem la Via del Corso per anar a visitar la Fontana di Trevi, on podrem llençar la moneda i així assegurar-nos que tornarem a la ciutat eterna. Dinarem a la zona i ben dinat tornarem cap a Via del Corso per anar cap al Panteó, construït com a temple pels Déus. Entrarem a visitar-lo i després anirem cap a Piazza Navona. En època romana va ser un estadi que acollia més de 30 mil espectadors, i actualment està decorada amb estàtues. Tot passejant, arribarem fins al punt de trobada amb l’autocar que ens portarà cap al Port de Civitavecchia. De camí, parada en un supermercat per comprar menjar pel ferry. Embarcarem al vaixell i nit de navegació a bord de Grimaldi.

 

Sisè dia: Port de Barcelona - Escola 

Passarem el dia navegant dalt del ferry de Grimaldi. Arribada prevista al port de Barcelona a mitja tarda. Desembarcament i trasllat amb l’autocar fins a l’escola. Fi del viatge i dels nostres serveis.

PREU

Temporada baixa                        360,00 €

 

Temporada alta                           393,00€

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 6 dies del viatge · Trajecte en ferry Civitavecchia - Barcelona en acomodació camarot per a tothom · 3 nits d'hotel 3*** a Montecatini-Terme en règim de mitja pensió · Entrada a la Galeria dels Uffizi i Museu de l'Accademia · Entrada al Colisseu i Fòrums Romans · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tothom · Gratuïtats per a professors