Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ITÀLIA » FLORÈNCIA + VENÈCIA

FLORÈNCIA + VENÈCIA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge combinat de 7 dies en autocar on conèixerem les ciutats de Florència i Venècia. També veurem la coneguda Torre de Pisa, l'encantadora Lucca o l'Arezzo més cinematogràfic. Tornada en ferry de Grimaldi.

 

Primer dia: Escola - Nit en ruta

Trobada a l’escola a mitja tarda i agafarem l’autocar per començar el viatge cap a Itàlia. Parada per sopar en una area de servei habilitada amb picnic (sopar no inclòs, es recomana portar entrepà de casa).  Es farà nit en ruta parant cada 2-3 hores per estirar les cames i anar al lavabo.

 

Segon dia: Pisa - Lucca - Montecatini

Arribarem al matí a Pisa i anirem cap al Camp dels Miracles, on podrem veure el Duomo, el Baptisteri i la famosa Torre inclinada, el campanar de la Catedral de Pisa, ja va començar a inclinar-se en el moment de la seva construcció. Passarem el matí a Pisa, on ens podrem fer les clàssiques fotos amb la torre o també podem aprofitar per comprar alguns records al mercat. Al migdia sortirem cap a Lucca. Arribada i temps lliure per dinar. Podrem visitar aquesta ciutat típica de la toscana que conserva intactes les seves muralles. També podrem visitar la famosa Catedral, el campanar i la plaça de l’Amfiteatre. A mitja tarda, anirem cap a l’hotel de Montecatini per instal·lar-nos. Tindrem una estona lliure a la tarda per fer un tomb per Montecatini i soparem i dormirem a l’hotel.

 

Tercer dia: Florència

Esmorzar i agafarem l’autocar per anar cap a Florència. Arribarem a la ciutat i començarem les visites. Farem un passeig al llarg del riu fins arribar a la Galleria dels Uffizzi, on començarem les visites endinsant-nos fins a la Piazza della Signoria per poder veure les escultures que decoren aquesta plaça tan particular de la ciutat. Entrarem a la Galleria dels Uffizzi per veure les obres de Boticelli, Tiziano i Leonardo da Vinci entre d’altres. Finalitzada la visita, anirem cap al riu per veure el famós Ponte Vecchio ple de joieries. D’allà, agafarem la Via Santa Maria, un carrer ple de botigues fins arribar al mercat del Porcellino, un mercat de pell i mocadors de seda. Temps lliure per dinar. Ben dinat continuarem les visites, pujant fins a la Catedral de Florència, el famós Duomo, fet de marbre amb els colors de la bandera italiana. Entrarem al Duomo per poder observar al cúpula dissenyada per Brunelescchi. Seguidament anirem cap a la Galleria de l’Accademia, on podrem veure el famós David de Michelangelo. Al vespre, l’autocar ens recollirà per tornar a l’hotel a Montecatini. Sopar i allotjament.

 

Quart dia: Montecatini - Verona - Lago di Garda - Lido di Jesolo 

Esmorzar a l’hotel i agafarem l’autocar per anar cap a Verona, ciutat coneguda per la famosa història de Romeu i Julieta, podrem passejar per els carrers d’aquesta ciutat i visitar la famosa Arena, construïda el s. 300 d.C, considerat un dels circs romans millor conservats, seguirem cap al centre passejant per els seus carrerons característics plens de botigues, arribarem fins al balcó de Romeu i Julieta, on tindrem temps lliure per fer-nos una foto amb l’escultura de Julieta, o realitzar algunes compres. Seguidament podem acostar-nos fins a la Piazza delle Erbe considerada encara el centre de la ciutat, podrem passejar per el mercat que hi ha establert a la plaça o observar l’escultura de la Madona Verona i la font de marbre. Tindrem temps lliure per dinar, ben dinat, agafarem l’autocar per anar cap al Lago di Garda, un llac amb una superfície de 368 km². Tindrem temps per passejar i descansar i a mitja tarda emprendrem el viatge cap a Lido di Jesolo, arribarem a l’hotel, instal·lació, sopar i allotjament.

 

Cinquè dia: Venècia

Esmorzar a l’hotel i agafarem l’autocar per anar fins a Punta Sabionne, on caldrà agafar un Vaporetto que ens portarà fins al centre de Venècia, construïda sobre un centenar d’illetes unides entre si per més de 400 ponts Venècia tan sols ocupa 8 km². Podrem passejar per els seus carrerons sense sortida, patis secrets… Només arribar passarem per el pont dels Sospirs és una construcció barroca del segle XVII que conduïa a la garjola del palau. Pararem a fer fotos i seguirem fins arribar a la Piazza San Marco (passant per davant del Palazzo Ducale), on veurem la Basílica de San Marco i el Campanar de la Basílica, seguirem per sota la torre del rellotge i ens endinsarem per els carrerons de Venècia, creuant Canals fins arribar al famós Pont de Rialto que creua el gran Canal, allà disposarem de temps lliure per dinar i poder realitzar compres, ja sigui al mercat de sobre el pont o als voltants. A mitja tarda ens tornarem a trobar a la Piazza San Marco i anirem junts a buscar el vaporetto per tornar cap a Punta Sabionne,  arribada i trasllat en autocar cap a l’hotel de Lido di Jessolo, sopar i allotjament.

 

Sisè dia: Lido di Jesolo - Arezzo - Civitavecchia 

Esmorzar a l'hotel i sortida ben d'hora cap a Civitavecchia per agafar el ferry. De camí, farem parada a Arezzo, la vila toscana on varen gravar la pel·lícula de "La Vida és Bella". Temps per dinar i continuarem el viatge fins al Port de Civitavecchia. Abans d'arribar, farem parada en un supermercat per comprar menjar pel ferry. Embarcament i sortida del ferry a les 22h aproximadament. Nit en ruta dalt del vaixell.

 

Setè dia: Port de Barcelona - Escola

Passarem el dia navegant dalt del ferry de Grimaldi. Arribada prevista al port de Barcelona a les 18-19h. Desembarcament i trasllat amb l’autocar fins a l’escola. Fi del viatge i dels nostres serveis.

 

PREU

Temporada baixa                         413,00 €

 Temporada alta                           439,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 7 dies del viatge · Trajecte en ferry Civitavecchia - Barcelona en acomodació camarot per a tothom · 2 nits d'hotel 3*** a Montecatini-Terme en règim de mitja pensió · 2 nits d'hotel 3*** a Lido de Jessolo en règim de mitja pensió · Entrada a la Galleria dels Uffizi i Museu de l'Accademia de Florència · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors