Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » FRANÇA » COSTA BLAVA

COSTA BLAVA

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

4 dies en autocar per la costa blava francesa, on coneixerem les seves principals ciutats i monuments històrics. Des de Montpellier a Marsella, sense deixar de visitar Avignon amb el seu espectacular Palau dels Papes o l'Arena de Nimes.

 

Primer dia: Escola – Montpellier – Nimes

Trobada a l’escola a primera hora del matí i sortirem direcció a Montpellier. Pararem per dinar i visitar aquesta ciutat, podem passejar per la Plaça del Circ, i per les seves grans avingudes de botigues fins arribar a la Plaça Reial de Peyrou i el seu espectacular Aqüeducte. A mitja tarda, anirem cap a Nimes per sopar i allotjar-nos.

 

Segon dia: Avignon – Nimes

Esmorzar a l’hotel i agafarem l’autocar per anar fins a Avignon, que encara conserva les seves muralles i el seu centre històric intacte, format per el Conjunt Episcopal, el pont d’Avignon i el Palau dels Papes. Al matí, entrarem a visitar el Palau dels Papes, ja que és un dels edificis gòtic-medievals més grans i espectaculars d’Europa. Passarem el matí visitant el Palau i dinarem a la ciutat. A la tarda, tornarem a Nimes per fer un tomb per la ciutat i visitar l’Arena romana. Sopar i allotjament a l’hotel de Nimes.

 

Tercer dia: Marsella

Esmorzar a l’hotel i anirem cap a Marsella, la segona ciutat més poblada de França. Passejarem pel centre de la ciutat, on podrem veure la Basílica de Santa Maria la Major, d’estil romànic-bisantí, l’Ajuntament, el Palau de la Borsa, etc. Dinarem al centre i després anirem fins al Port per visitar la basílica de Notre-Dame de la Garde i els Forts de Sant Joan i Sant Nicolàs. Al última hora de la tarda tornarem cap a Nimes per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Narbonne – Escola

Esmorzar a l’hotel i sortirem cap a Narbonne, on podrem visitar la Catedral gòtica de San Just i San Pastor. Després anirem a la Plaça de l’Ajuntament, on encara s'hi pot veure l’antiga Via Domitia (vestigi de la primera gran ruta romana). Dinarem a la ciutat i ben dinat emprendrem el viatge de tornada a casa, arribada i fi del viatge.

PREU

Temporada única                      297,00 €

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 4 dies del viatge · 3 nits d'hotel 2** en règim de mitja pensió a Nimes / Arles · Entrada al Palau dels Papes d'Avignon · Entrada a l'Arena de Nimes · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors