Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ITÀLIA » VENETO

VENETO

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge de 6 dies en autocar i tornada en ferry. Descobrirem els encants de ciutats com Milà, la capital de la moda i una de les ciutats més luxoses d'Itàlia; passejarem per la bella Venècia i les seves illes veïnes, Murano i Burano; i ens endinsarem de la mà de Verona en la romàntica història de Romeu i Julieta. 

 

Primer dia: Escola - Nit en ruta

Trobada a l’escola a última hora de la tarda i agafarem l’autocar per començar el viatge cap a Itàlia. Es farà nit en ruta parant cada 2-3 hores per estirar les cames i anar al lavabo.

Segon dia: Milà - Lido di Jesolo

A primera hora del matí arribarem a Milà, la capital europea de la moda. Proposem entrar al Duomo, d’estil Gòtic. Sortint del Duomo i podrem passejar pels carrers dels voltants, on veurem grans avingudes amb botigues de luxe i de roba, podrem travessar les galeries Vittorio Emanuele II. Dinarem a Milà i ben dinat agafarem l’autocar per anar cap a Lido di Jesolo on ens instal·larem. Sopar i allotjament.

Tercer dia: Venècia

Esmorzar a l’hotel i agafarem l’autocar per anar fins a Punta Sabionne, on caldrà agafar un Vaporetto que ens portarà fins al centre de Venècia, ciutat construïda sobre un centenar d’illetes unides entre si per més de 400 ponts. Podrem passejar per els seus carrerons sense sortida, patis secrets, etc. Dinarem a Venècia i a mitja tarda ens tornarem a trobar a la Piazza San Marco i anirem junts a buscar el vaporetto per tornar cap a Punta Sabionne. Arribada i trasllat en autocar cap a l’hotel de Lido di Jessolo, sopar i allotjament.

Quart dia: Murano - Burano

Esmorzar a l’hotel i avui agafarem l’autocar per anar cap a Punta Sabionne altre cop, on podrem pujar al Vaporetto però aquest cop per anar a visitar dues illes molt pintoresques de la zona. Començarem per l'illa de Murano, coneguda pel seu famós vidre, i a continuació, ens desplaçarem a Burano, on ja des del mateix vaporetto podrem veure que el campanar està molt inclinat. Aquesta illa és coneguda per la producció de peces de fil. A mitja tarda agafarem el Vaporetto per tornar fins a Punta Sabionne, on ens estarà esperant l’autocar per portar-nos fins a l’hotel. Sopar i allotjament.

Cinquè dia: Verona - Gènova/Livorno

Esmorzar, carregarem maletes a l’autocar i anirem cap a Verona. Podrem passejar pels carrers d’aquesta ciutat i visitar la famosa Arena, construïda el s. 300 d.C, considerat un dels circs romans millor conservats. Seguirem cap al centre tot passejant pels seus carrerons característics plens de botigues i arribarem fins al balcó de Romeu i Julieta, on tindrem temps lliure per fer-nos una foto amb l’escultura de Julieta. Dinarem a la ciutat i a la tarda agafarem l’autocar per anar cap al port de Genova/Livorno on agafarem el ferry per tornar cap a Barcelona. Passarem la nit al ferry.

Sisè dia: Barcelona - Escola

Passarem el dia al ferry gaudint de les instal·lacions i a mitja tarda arribarem al port de Barcelona. L'autocar ens portarà fins al centre escolar. Fi del viatge.

EL PREU INCLOU

Temporada baixa                        368,00 €

 Temporada alta                          407,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 6 dies del viatge · Trajecte en ferry Gènova/Livorno- Barcelona en acomodació camarot per a tothom · 3 nits d'hotel 3*** a Lido di Jesolo en règim de mitja pensió · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tothom · Gratuïtats per a professors