Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » GRÈCIA

GRÈCIA

ATENES

ATENES - Get Away - Viatges

Primer dia: Aeroport de Barcelona - Atenes

Trobada a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol, embarcarem i volarem direcció Atenes. Arribada i agafarem l’autocar per anar fins a l’hotel, deixarem les maletes i anirem al centre per dinar. A la tarda, tindrem una primera presa de contacte amb la ciutat. Podem anar a fer un tomb per la Plaça Monastiraki i passejar pel carrer Ermou fins arribar a la plaça del Sintagma, on trobarem el Parlament Grec i la zona d’Adrianou, on trobem restaurants amb vistes a l’Acròpoli i botigues de souvenirs. Al vespre, anirem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Segon dia: Atenes / Acròpoli i ruïnes clàssiques

Esmorzar a l’hotel i avui al matí anirem a visitar l’Acròpoli. Durant el matí podrem passejar pel Partenó, el Propileos, l’Erecteion i el temple d’Atenea Niké. Tindrem una estona lliure per fer fotografies tant de la zona com del paisatge i després baixarem per anar a veure el Teatre de Dionís, amb capacitat per 17.000 persones. Des d’aquí rodejarem l’Acròpoli per passar per l’Odèon d’Herodes Àtic i arribar fins l’Àgora Antiga. Dinarem a la zona. Ben dinat entrarem per veure el temple d’Hefest i la Stola de Átolo. Finalitzada la visita seguirem pel carrer Adrianou fins arribar a veure les restes que encara queden de la Biblioteca d’Adrià. Després anirem fins l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Tercer dia: Atenes / Museu de l’Acròpoli i Plaça Sintagma

Esmorzar i avui al matí anirem a visitar el Museu de l’Acròpoli, on trobem una reproducció del Partenó, restes de la ciutat antiga i escultures i peces clàssiques que pertanyen a l’Acròpoli. Passarem el matí visitant el museu i després anirem cap a recórrer els principals carrers comercials d’Atenes, anant fins  a la Plaça Sintagma on tindrem temps lliure per dinar i realitzar algunes compres. A la tarda, podem anar fins al Parlament Grec on podrem veure el canvi de guàrdia, i després anirem fins a Biblioteca Nacional i d’allà al Temple de Zeus Olímpic. D’aquí anirem cap al Estadi Panatenaic, estadi on es van celebrar els primers Jocs Olímpics Moderns. Finalitzada la visita, anirem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

Quart dia: Excursió a Delfos

Esmorzar i l’autocar ens recollirà per sortir en direcció a Delfos, a l’interior de la península grega.  Delfos és una ciutat fascinant declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, i on hi ha el reconegut temple d’Apolo. Un cop a la ciutat, coneguda a l’antiguitat com “el melic del món”, visitarem indrets com la Font de Castalia, el Monument als Reis d’Argos, el Tresor, o el famosíssim Temple d’Apolo. A continuació entrarem al Museu Arqueològic per veure les obres mestres, on destaca per sobre de totes l’Auriga de Delfos. Tindrem temps lliure per dinar i ben dinat tornarem cap a la capital grega. Arribada i temps lliure fins l’hora de sopar. Sopar i allotjament a l’hotel.

Cinquè dia: Atenes - Aeroport de Barcelona

Esmorzar a l’hotel i al matí podem anar fins al Jardí Nacional, on podrem veure una gran quantitat d’espècies vegetals així com un petit estany on hi ha diverses aus aquàtiques. També trobarem restes d’alguns monuments de l’antiguitat. Després anirem cap a la plaça Sintagma, al centre d’Atenes, per dinar i realitzar les últimes compres. A la tarda anirem a l’hotel per agafar les maletes i l’autocar per traslladar-nos a l’aeroport. Vol direcció Barcelona. Arribada a Barcelona i fi del viatge.

PREU

Temporada única                         545,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona - Atenes - Barcelona amb una maleta facturada per persona · Trasllat de l'Aeroport a l'hotel i viceversa · 4 nits d'hotel a Atenes en règim de mitja pensió · Autocar per a l'excursió a Delfos · Entrada al Museu de l'Acròpoli · Entrada al recinte de l'Acròpoli · Entrada a l'Estadi dels JJOO · Entrada al Museu Arqueològic de Delfos · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors