Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » HOLANDA

HOLANDA

AMSTERDAM

AMSTERDAM - Get Away - Viatges

Amsterdam, un dels destins més demanats pels estudiants per anar de viatge, és ciutat de cultura i aigua, amb els seus nombrosos canals que marquen la geografia de la ciutat. La Plaça Dam o el Barri Vermell són alguns dels seus atractius, així com la vida que es respira pels carrers i canals de la ciutat.

 

Primer dia: Aeroport de Barcelona – Amsterdam

Trobada a l’Aeroport de Barcelona 2 hores abans de la sortida del vol i embarcarem per volar direcció Amsterdam. Arribada a la capital holandesa, trasllat a l’hotel i instal·lació. Primera presa de contacte amb la ciutat. Podrem anar fins la Museumplain (Plaça dels museus) on trobarem el Museu Estatal d’Amsterdam. A dins hi ha obres de pintura dels Països Baixos, trobarem obres de Vermeer, Rembrandt, Hals, etc. Al vespre, sopar i allotjament.

 

Segon dia: Plaça Dam i Bloemenmarkt

Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar la ciutat d’Amsterdam. Començarem pel centre neuràlgic de la ciutat, i el que dona nom a aquesta, la Plaça de Dam (presa en holandès). Els edificis que la rodegen són impotents, però destaca el Palau Reial, antic Ajuntament d’Amsterdam, utilitzat encara avui per la família reial holandesa, i també la Nieuwe Kerk, l’església nova, d’estil gòtic tardà. Tot seguit anirem fins la Oude Kerk, l’església vella, i edifici més antic de la ciutat. Continuarem caminant fins a arribar a Begijnhof, l’únic pati interior medieval que queda a la ciutat. Al costat, hi trobem la Plaça Spui, on tindrem temps lliure per dinar. Just després anirem al Bloemenmarkt, el mercat de les flors, el més important d’Holanda i un dels llocs més visitats d’Amsterdam. A l’hora acordada, tornada a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Tercer dia: Casa d’Ana Frank i Barri Vermell

Esmorzar i avui al matí anirem fins la casa d’Ana Frank, situada al centre de la ciutat. Passarem el matí visitant aquest magatzem on es va amagar la família Frank, on realitzarem una visita guiada i viurem amb tot detall el que va succeir a cada habitació. Durant la ruta també podrem llegir algun paràgraf del diari d’Ana. Finalitzada la visita anirem a dinar i a la tarda farem una ruta per visitar les cases flotants que trobarem a molts dels canals de la ciutat. Anirem fins a Prinsengracht, on podrem visitar una casa-museu flotant per veure com són per dins aquestes particulars embarcacions. Finalitzada la visita anirem a un dels barris més coneguts d’Europa, el Barri Vermell. Al vespre, tornada a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Amsterdam – Aeroport de Barcelona

Esmorzar a l’hotel i anirem a visitar el Museu Vann Gogh, on podrem trobar més de 200 pintures de l’artista. Acabada la visita, tindrem temps lliure per fer les últimes compres a la ciutat. Dinarem i tot seguit anirem cap a l’hotel on ens recollirà el bus per anar cap a l’aeroport. Volarem direcció Barcelona, arribada i fi del viatge.

PREU

Temporada única                         525,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona - Amsterdam - Barcelona amb una maleta facturada per persona · Trasllat des de l'Aeroport d'Amsterdam a l'hotel i viceversa · 3 nits d'hotel a Amsterdam en règim de mitja pensió · Entrada al Rijksmusem · Entrada al Museu Van Gogh · Entrada a la Casa Museu d'Ana Frank · Entrada a la Casa-museu flotant de Hendrika Maria · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors