Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » HONGRIA

HONGRIA

BUDAPEST

BUDAPEST - Get Away - Viatges

 El Danubi, font d'inspiració per a nombrosos artistes, separa amb la seva immensitat Buda i Pest, dos grans ciutats que avui dia s'uneixen per formar una de les capitals europees de major importància. Grans ponts uneixen les dues riberes: en una riba, Buda, l'antiga seu reial i zona residencial més elegant; a l'altra, Pest, centre econòmic i comercial de la ciutat. Atreviu-vos a perde-us entre els seus carrers plens d'història i descobrireu perquè Budapest és coneguda com "la Perla del Danubi" i és visitada per més de 6 milions de turistes cada any.

 

Primer dia: Barcelona – Budapest

Trobada a l’aeroport de Barcelona per volar en direcció a Budapest. Arribada a la capital hongaresa i tot seguit agafarem un bus que ens portarà fins a l’hotel. Instal·lació a les habitacions, deixarem les maletes i temps lliure per dinar als voltants de l’hotel. Ben dinat, proposem acostar-nos fins a la Ciutadella, per on podrem passejar una estona i després continuar fins al búnquer i seguir fins al Castell de Buda, on podrem visitar els seus jardins i si volem, entrar als museus que hi ha dins, el Museu de la Història de Budapest i la Galeria Nacional. Un cop aquí podrem acostar-nos fins al Bastió dels Pescadors, des d’on hi ha una meravellosa vista de la ciutat. Al vespre, tornarem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Segon dia: Budapest

Esmorzar a l’hotel i sortirem per anar fins al Mercat Central. És un edifici impressionant amb moltes parades d’embotit, fruita, etc., i diferents botigues. Després seguirem cap al carrer Vatci, el carrer comercial per excel·lència de Budapest, on podrem realitzar algunes compres, i a continuació pujarem fins a la zona del Museu Nacional Hongarès, el Museu de les Arts Aplicades i el Centre Memorial de l’Holocaust.. Tindrem temps lliure per dinar i a la tarda anirem al Parlament Hongarès. De camí, proposem fer una petita parada a “La Gerbaud”, la famosa pastisseria hongaresa (la reconeixerem pels grans aparadors i la varietat de pastissos i brioixeria). El Parlament Europeu és l’edifici més representatiu del a ciutat i un dels més coneguts d’Europa. La visita és guiada en espanyol. Podrem caminar per la catifa vermella de l’escala principal, on veurem un relleu de l’arquitecte Imre Steindl, el dissenyador de l’edifici. Visitarem també la sala de la cúpula on hi ha diverses estàtues dels reis d’Hongria i per últim anirem a l’antiga càmera alta que actualment s’utilitza només a nivell turístic. Finalitzada la visita al parlament proposem anar fins a la illa Margarita per passejar pels jardins i a continuació un creuer en barca pel Danubi per veure des del majestuós riu els atractius principals de la ciutat. Tornada a l'hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Tercer dia: Budapest

Esmorzar a l'hotel. Avui podrem acostar-nos fins al Mont Gellert, on a la seva l’entrada ens trobarem amb una bonica cascada. Pujarem a peu les escales per arribar fins a dalt i arribarem fins l’església de Maties. Aquesta església destaca per la seva gran acústica i la seva orgue principal. Finalitzada la visita podem agafar el funicular per baixar i així gaudir de les vistes, o baixar a peu per fer exercici. Tot seguit anirem fins al pont de les cadenes, un dels símbols de la ciutat, fins arribar al carrer Vatci, on tindrem temps lliure per dinar. Ben dinat podem acostar-nos fins al  cementiri jueu, on hi ha un arbre en homenatge a les víctimes de l’holocaust. També recomanem acostar-nos fins la Sinagoga Jueva de la ciutat, una de les més grans del món. En acabat, podem passejar pels animats carrers del centre abans d'anar cap a l'hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Budapest - Barcelona

Esmorzar a l’hotel i recollida de les habitacions. El nostre últim matí a Budapest el dedicarem a fer les últimes visites que ens hagin quedat pendents i a fer algunes compres per la ciutat abans de marxar. Dinar lliure i ben dinat anirem cap a l’hotel a recollir les maletes i agafarem l’autocar que ens portarà a l’aeroport. Arribada a l'Aeroport de Barcelona i fi del viatge. 

 

PREU

Temporada baixa                         402,00 €

 Temporada alta                           431,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona - Budapest - Barcelona amb una maleta facturada per persona · Trasllats Aeroport de Budapest - Hotel - Aeroport de Budapest · 3 nits d'hotel 3*** a Budapest ciutat en règim de mitja pensió · Entrada al Parlament de Budapest amb visita en espanyol · Entrada al Centre Memorial de l'Holocaust · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tothom · Gratuïtats per a professors