Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » PORTUGAL

PORTUGAL

LISBOA

LISBOA - Get Away - Viatges

4 dies a la capital lussa per descobrir els seus barris característics. Podrem passejar pels seus carrers amb forta pendent o pujar als seus tramvies grocs. Gaudireu de la gastronomia portuguesa i del seu patrimoni. A més, farem una excursió a les poblacions de Sintra, Cascais i Estoril.

 

Primer dia: Aeroport de Barcelona – Lisboa

Trobada a primera hora del matí i embarcarem per volar destí Lisboa. Arribada a la capital portuguesa, anirem a l’hotel per deixar l’equipatge. Dinarem lliure i començarem les visites a la ciutat. Podem anar fins al Castell de San Jorge i entrar a veure les ruïnes que encara queden del castell (també anomenat Castello dos Mouros).  Al vespre, sopar a l’hotel i allotjament.

 

Segon dia: Lisboa

Esmorzar a l’hotel i sortirem per seguir les visites a Lisboa, avui podem anar fins a visitar el Barrio Baixo on trobarem la Catedral Do Fado, la Casa dos Bicos i seguirem passejant per aquest característic barri, després anirem cap a buscar l’Elevador de Santa Justa per arribar al Barrio Alto, des d’on tindrem les vistes de tota la ciutat. Dinar lliure i a la tarda passejarem per la zona per poder veure les restes de l’església Do Carmo i passejar per els carrers Chiado i Garret que ens portaran fins al famós Café A Brasilera i una zona molt peculiar de la ciutat. Un cop arribats aquí anirem a buscar l’elevador de la Gloria per baixar i anar fins al barri de Graça. Al vespre, sopar a l’hotel i allotjament.

 

Tercer dia: Sintra - Cascais - Estoril

Esmorzar i sortirem direcció Sintra a primera hora del matí, situada a 30 minuts. Arribarem i tindrem temps per visitar de manera opcional el parc de la Pena, i poder recórrer les seves coves i camins secrets. Després podem veure el Palau Nacional de Pena, un dels llocs més impressionants de Portugal i des del més alt de la muntanya veurem les vistes del Castell dels Moros. Sortint d’aquí anirem cap al casc antic de Sintra on tindrem temps per dinar. Ben dinat agafarem l’autocar i passarem per el Parc Natural de Sintra i veurem els palaus de Regaleira Seteais i Monserrate. De camí a Cascais farem una breu parada al Cap de Roca, el punt més occidental d’Europa. Arribarem a Cascais on podrem fer un tomb per la badia, podrem passejar per el centre històric. Finalitzada la visita tornarem cap a Lisboa fent una petita parada per berenar a Estoril, on podrem veure el seu passeig marítim. A última hora de la tarda arribada a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Quart dia: Lisboa – Aeroport de Barcelona

Esmorzar i ultimes visites a la ciutat de Lisboa, al matí anirem cap a visitar el Jardí de Belem i entrarem a la torre amb el mateix nom, passarem el matí visitant la Torre i després anirem a dinar. Ben dinat anirem cap a l’hotel per recollir les maletes i agafar l’autocar per anar cap a l’aeroport. Volarem direcció Barcelona. Arribada i fi del viatge.

PREU

Temporada única                         430,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona - Lisboa - Barcelona amb una maleta facturada per persona · Trasllats Aeroport de Lisboa - Hotel - Aeroport de Lisboa · 3 nits d'hotel 3*** a Lisboa ciutat en règim de mitja pensió · Entrada al Castell de Sao Jorge · Entrada a la Torre de Belem · Entrada al Monestir dels Jerònims · Autocar per a l'excursió a Sintra, Cascais i Estoril · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors