Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » ITÀLIA » ROMA + NÀPOLS

ROMA + NÀPOLS

ITINERARI

ITINERARI - Get Away - Viatges

Viatge en ferry i autocar durant 6 dies que ens permetrà conèixer Roma, la capital italiana, amb tot els seus encants, i descobrir l'Itàlia del sud, amb la ciutat de Nàpols i les ruines de Pompeia.

 

Primer dia: Port de Barcelona - Nit al ferry

Trobada a l’escola a l’hora acordada i sortirem cap al port de Barcelona. Recollida dels bitllets a taquilla i embarcament al ferry de Grimaldi Lines. Ens instal·larem als camarots i la sortida està prevista a les 22:15h. Disposarem de temps lliure durant la navegació (18 hores aproximadament).

 

Segon dia: Civitavecchia - Roma 

Arribarem al Port de Civitavecchia a la tarda (cap a les 18:45h), baixarem del ferry i anirem cap a Roma, sopar i allotjament a l’hotel. Si anem bé d’hora podem fer un tomb per Roma i tenir una primera presa de contacte amb la ciutat, podríem acostar-nos fins al Castell de San Angelo per tenir unes magnífiques vistes de tota la ciutat.

 

Tercer dia: Roma antiga i monumental

Esmorzar a l’hotel a primera hora del matí i anirem cap a la Basílica de San Giovani in Laterano, la catedral de Roma. Entrarem per admirar les seves escultures. Tot seguit anirem a visitar el Colisseu, construït al segle I.  Entrarem per visitar aquest magnífic amfiteatre on celebraven batalles de gladiadors, hi simulaven batalles navals i caceres. A l’antiguitat, tenia capacitat per vora 50.000 persones, una capacitat sorprenent per l’època romana. Tan bon punt sortim del Colisseu, passarem per l’arc de Constantí i anirem cap als Fòrums Romans per passejar pel que antigament era el centre de la vida pública de Roma. Veurem les restes del Temple de Venus, la Basílica de Maxenci, o el lloc on es creu que va ser incinerat Juli César. Tot passejant arribarem fins al palau de Vittorio Emanuele II, un enorme monument fet en honor al primer rei de la Itàlia unificada, situat a la Plaça de Venècia. Tot seguit ens endinsarem pels carrers de Roma, tot pujant per la via del Corso i veurem la Fontana di Trevi, on tindrem temps lliure per llançar la moneda i així assegurar-nos que tornarem a la ciutat eterna. També podrem aprofitar per realitzar compres de souvenirs a les botigues dels voltants i dinar. Ben dinat, continuarem les visites anant fins a Plaça Espanya, on aprofitarem per pujar l’escalinata per gaudir de les vistes, i a més, visitar l’església de Trinità dei Monti. Després continuarem passejant pels carrers del voltant, on hi trobarem moltes botigues de luxe, i arribarem fins a la Piazza del Popolo al nord de les muralles aurelianes. La Piazza del Popolo és una plaça d’estil neoclàssic on trobem al centre un obelisc egipci dedicat a Ramsès II. Podrem visitar també l’església de Santa Maria del Popolo i després baixarem per la Via del Corso per anar cap al Panteó, construït com un temple pels Déus. Entrarem a visitar-lo i després anirem cap a Piazza Navona. Va ser un estadi que acollia més de 30.000 espectadors a l’època romana, i actualment encara conserva la forma d’estadi ovalat. Tindrem temps lliure per fer-nos fotos o degustar un Capuccino en una de les nombroses cafeteries que hi trobarem. Després anirem cap a l’hotel per sopar i allotjar-nos.

 

Quart dia: Ciutat del Vaticà - Nàpols

Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a  Sorrento, on agafarem un ferry per arribar a l’illa de Capri. Aquesta illa mediterrànea ha estat un dels indrets més turístics d’Itàlia des de fa dècades. La seva època d’esplendor màxima va ser durant els anys 50, quan era destí de la jet-set d’arreu. Avui en dia, encara podem trobar botigues exclusives al centre de la capital, així com paparazzis a la caça d’algun famós despistat. Tindrem temps per dinar i a mitja tarda tornarem cap a la península de Sorrento on agafarem el bus per anar cap a Nàpols. Si queda temps, podem fer un tomb per la ciutat. Podrem visitar el port amb l’imponent Castelo Nuovo, que donada la seva construcció, no només feia de castell sinó també de fortalesa de la ciutat. També ens podem endinsar cap al centre per poder visitar l’església de Santa Clara i passejarem per la Via del Persepe per poder comprar algun souvenir. Al vespre, trasllat amb autocar a l’hotel, sopar i allotjament.

 

Cinquè dia: Pompeia - Civitavecchia

Esmorzar i avui anirem cap a Pompeia per visitar les ruïnes d’aquesta coneguda ciutat antiga que va quedar sepultada per la erupció del Vesubi l’any 79 d.C. Al quedar sepultada de manera sobtada per les cendres de l’erupció, la ciutat presenta un estat de conservació immillorable, mostrant encara la majoria dels seus edificis i elements decoratius amb una conservació envejable. Passarem el matí visitant Pompeia, i si hi ha temps, podríem acostar-nos fins a Herculà, una ciutat propera que també va quedar enterrada per l’erupció del Vesuvi. Dinarem i en acabat agafarem l’autocar per anar cap al Port de Civitavecchia. La sortida del ferry està programada a les 22:15h aproximadament. Nit al vaixell.

 

Sisè dia: Port de Barcelona

Passarem el dia navegant dalt del ferry de Grimaldi. Arribada prevista al port de Barcelona a les 18-19h. Desembarcament i l’autocar ens portarà fins a l’escola. Arribada i final del viatge

PREU

Temporada baixa                        395,00 €

Temporada alta                           420,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Autocar a disposició durant els 6 dies de viatge · Trajecte en ferry Barcelona - Roma - Barcelona en acomodació camarot per a tothom · 2 nits d'hotel 3*** a Roma ciutat en règim de mitja pensió · 1 nit d'hotel 3*** a Nàpols en règim de mitja pensió · Entrada al Colisseu i Fòrums Romans · Entrada al recinte arqueològic de Pompeia i Herculà · Assegurança d'assistència mèdica i de responsabilitat civil per a tothom · Gratuïtats per a professors