Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » INTERNACIONAL » REPUBLICA TXECA

REPUBLICA TXECA

PRAGA

PRAGA - Get Away - Viatges

5 dies de viatge a la capital txeca, Praga. Farem un recorregut pels seus barris més singulars i els monuments més representatius. Complementarem el viatge amb una visita al Camp de Concentració de Terezin.

 

Primer dia: Aeroport de Barcelona - Praga

Trobada a l'Aeroport del Prat dues hores abans de la sortida del vol. Facturarem l'equipatge i embarcarem direcció a Praga. A l'arribar, un autocar ens portarà fins a l'hotel per deixar les maletes i instal·lar-nos. Tot seguit, ens desplaçarem al centre de Praga per dinar i tenir un primer contacte amb la ciutat. Sopar i allotjament a l'hotel.

 

Segon dia: Districte del Castell i Mála Strana

Esmorzar a l'hotel i sortida per visitar el districte del Castell. El recinte que ocupa el Castell de Praga, amb el seu conjunt d'edificis, fortificacions, esglésies i palaus l'han fet mereixedor de ser el castell més gran d'Europa i un dels més grans del món. Tindrem temps lliure per dinar i després sortirem cap al barri de Mála Strana, on passejarem entre els seus carrers observant palaus, embaixades i esglésies que ens duran fins al cor del barri, la Plaça Mála Strana. Sopar i allotjament a l'hotel.

 

Tercer dia: Staré Mesto i Nové Mestó

Esmorzarem a l'hotel i anirem fins a Staré Mesto o Ciutat Vella. En aquest barri, hi trobarem molts edificis d'estil barroc, així com comerços antics de la ciutat i el famós Pont de Carles, un dels símbols de la ciutat. Temps lliure per dinar en un dels nombrosos restaurants que hi ha al districte, i a la tarda viurem el contrast amb Nové Mestó, o Ciutat Nova, on hi trobarem els teatres i cafes de la Belle Epoque i el carrer Národni, un dels més animats de la ciutat txeca. Acabades les visites, sopar i allotjament a l'hotel.

 

Quart dia: Terezin

Esmorzarem a l’hotel i ens recollirà l’autocar per anar a visitar el Camp de Concentració de Terezin. El punt de partida serà el Museu del Guetto, fundat el 1991. Dins el museu, podrem veure un vídeo de la propaganda nazi i ens posaran en context del que veurem seguidament. Sortirem del museu i anirem cap a la Caserna de Magdeburg, on tenia la seva seu el Consell Autònom. A dins hi trobarem exposicions sobre la vida quotidiana al camp. També hi ha una reconstrucció d’un dormitori col·lectiu de dones. La petita fortalesa, emplaçada a l’altra banda del riu, era una presó de les SS. Al seu costat trobem els cementiris jueus i cristians amb nombroses làpides sense nom. Dins la fortalesa visitarem cel·les i les zones de confinament. Altres zones que podem veure seran l’oficina del registre, el magatzem de roba, els patis de cel·les, la paret on afusellaven els presoners, o el crematori. Acabada la visita, agafarem l’autocar i tornarem cap a Praga, on dinarem. A la tarda podrem tornar a la plaça de la Ciutat Vella o Staré Mesto, per veure més tranquil·lament el rellotge astronòmic on, cada cop que sonen les hores, surten les figures dels 12 apòstols i altres personatges que simbolitzen la Vanitat, la Misèria, la Mort i el Turc. Tindrem la tarda lliure per realitzar compres i passejar.

 

Cinquè dia: Praga - Aeroport de Barcelona

Esmorzar a l'hotel i avui farem la part jueva de Praga, amb la seva antiga Sinagoga i el vell cementiri jueu. Temps lliure per dinar i tornarem a l'hotel, on un autocar ens recollirà per portar-nos fins a l'aeroport de Praga. Facturació de l'equipatge i embarcament cap a Barcelona. Arribada a l'Aeroport del Prat i fi del viatge.

 

PREU

Temporada baixa                         408,00 €

 

Temporada alta                            451,00 €

 

Preus basats en 45-50 alumnes de pagament.

Consultar altres opcions.

EL VIATGE INCLOU

Trajecte en avió Barcelona - Praga - Barcelona amb una maleta facturada per persona · Trasllats aeroport de Praga - Hotel - Aeroport de Praga · 4 nits d'hotel 3*** a Praga ciutat en règim de mitja pensió · Entrada al recinte del Castell de Praga · Autocar per a l'excursió de Terezin · Entrada al Camp de Concentració de Terezin · Entrada al conjunt de Sinagogues i Museu Jueu · Assegurança d'assistència mèdica i responsabilitat civil per a tots · Gratuïtats per a professors