Get Away - Viatges info@getaway.cat // Tel. 972 160 684
Home » FI DE CURS » + INFO » IDEES PER GUANYAR DINERS » CONDICIONS DEL SORTEIG

CONDICIONS DEL SORTEIG

NÚMERO GUANYADOR 2020

62074 

BASES DEL SORTEIG

Objecte del sorteig:

La finalitat del sorteig és la d’ajudar als alumnes que viatgin amb GET AWAY a finançar-se una part del viatge.

 

Requisits de participació :

Poden participar al sorteig :

  • Tots aquells que comprin una butlleta.

 

Calendari :

El guanyador es correspondrà amb les 5 xifres del número premiat del sorteig de la ONCE del dia 19 de juny de 2020. Si per qualsevol causa no es realitzes el sorteig aquell dia passaria al següent dia laborable.

 

Premi:

El premi constarà d’un viatge a París per a 2 persones.

Inclou: Vol Barcelona / Girona / Reus a París (anada i tornada) i 4 nits d’hotel 3*** a la ciutat de París en règim d’allotjament i esmorzar.

El viatge es realitzarà en temporada baixa i no serà vàlid als mesos de juliol i agost i durant els períodes de vacances de Setmana Santa i Nadal, així com ponts i caps de setmana llargs, i sempre acordant les dates prèviament amb l’agència de viatges Get Away.

 

Normes de funcionament:

  • Tots els alumnes que realitzin el viatge fi de curs amb GET AWAY tindran dret a vendre les butlletes per finançar-se el viatge.  
  • Les podran vendre per 2€ cada una, tal i com s’indica a la mateixa butlleta, i quedar-se la totalitat de l’import. 
  • El guanyador s’haurà de posar en contacte amb Get Away abans del 31 de juliol de 2020 per poder fer efectiu el premi, així com presentar la butlleta físicament a les oficines de l’agència de viatges, al carrer Prat, 2, de Breda, Girona.

 

Condicions legals:

  • La participació al sorteig implica l’acceptació de les bases
  • El guanyador del premi ha de tenir l’edat legal per viatjar
  • El premi no podrà ser bescanviat pel seu valor en metàlic
  • L’acceptació del premi per el guanyador implica expressament l’autorització a Get Away Viatges SL per utilitzar publicitàriament el seu nom i cognoms a www.getaway.cat i a qualsevol altre medi que Get Away consideri convenient, perdent el dret a gaudir del premi en cas de negativa.

Les dades de caràcter personal a què Get Away tingui accés en el sorteig seran introduïdes a una base de dades propietat de Get Away Viatges SL i podran ser utilitzades amb finalitats promocionals. Get Away Viatges SL no cedirà en cap cas les dades dels participants a tercers.